36άρια όλη την εβδομάδα δίνει η ΕΜΥ

 36άρια όλη την εβδομάδα δίνει η ΕΜΥ

Όσο προχωράει η διοργάνωση του EURO στην Γαλλία τόσο μας λείπει η Εθνική Ελλάδας που θα μπορούσε να διακριθεί και σε αυτά τα γήπεδα αν η ΕΠΟ δεν χαλούσε την πυξίδια της ομάδας με τις απανωτές αλλαγές των προπονητών αλλα και των ανθρώπων γενικότερα του τεχνικού τημ.

Μια ομάδα για να πάει μπροστά και να έχει επιτυχίες έχει δείξει το παρελθόν οτι χρειάζεται ηρεμία και σταθερότητα.

Και ο ΟΤΟ δούλεψε αρκετά χρόνια την Εθνική μέχρι να έρθει η επιτυχία της Πορτογαλίας στο EURO του 2004 αλλά και ο Σάντος είχε κάτσει αρκετά χρόνια στον πάγκο της Ελλάδας πριν την διάκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο προπονητής της Εθνικής θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με μια εντελώς διαφορετική νοοτροπία απο ότι αντιμετωπίζονται οι προπονητές των ελληνικών ομάδων που στην τρίτη απανωτή ήττα βλέπουν την πόρτα της εξόδου.

Ο προπονητής της Εθνικής αν θέλουμε να κάνει δουλειά θα πρέπει να τον ξεχάσουμε και να τον αφήσουμε να δουλέψει χωρίς να τον συνοδεύουν οι γνωστές  γκρίνιες και μίρλες της ελληνικής νοοτροπίας που έχουν αυτή την φοβερή ιδιότητα να τελματώνουν οτιδήποτε κινείται με κατεύθυνση προς τα πάνω.

Τώρα όσο αφορά το EURO της Γαλλίας νομίζω οτι αν εξαιρέσουμε τα κλωτσομπούνια κυρίως εκτός γηπέδων ποιοτικά οι αγώνες που βλέπουμε είναι πολύ καλοί εκτός ορισμένων ελαχίστων εξαιρέσων που πραγματικά τα παιχνίδια δεν βλεπόταν.

Είμαστε έτοιμοι για την φάση των 16 με το θερμόμετρο να ανεβαίνει και να μας στέλνει σε μέρη πιο δροσερά για να απολαμβάνουμε τους αγώνες νοκ – άουτ με μπύρα παγωμένη.

Καλή συνέχεια …

Οι Βούλγαροι και οι Ρουμάνοι που δεν μας αρέσουν είναι αυτοί που σώσουν για άλλο ένα καλοκαίρι την παρτίδα μετά την δραματική μείωση εισροής τουριστών απο την Ρωσία που οχι μόνο ερχόταν αλλα κάνανε και την διαφορά γιατί ερχόταν για να φάνε λεφτά.

Οι Βούλγαροι και κυρίως οι Ρουμάνοι έρχονται αλλα στο πίσω μέρος του μυαλού τους και στο πόρτ μαγκάζ του αυτοκινήτου τους υπάρχειτο ψυγειάκι με τις κρύες μπύρες και το τάπερ με τα κρύα σάντουιτς.

Έχουν διαφορετική κουλτούρα και σίγουρα έχουν διαφορετική καταναλωτική δυναμική απο τους Ρώσους που μετά τους έλληνες είναι ο δεύτερος λαός σε τζίρο κατά την διάρκεια διακοπών.

Οι έλληνες προ κρίσης όπου και αν πηγαίνανε διακοπές εντός ή εκτός Ελλάδας δεν σταματούσανε απο το πρωί που θα ανοίγανε τα μάτια τους μέχρι το βράδι που θα τα κλείσουνε να τρώνε λεφτά.

Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι θα πρέπει να μην είμαστε αχάριστοι και να λέμε και δόξα τον θεό που έχουμε τους Βούλγαρους και τους Ρουμάνους που λειτουργούν για άλλη μια φορά σαν σωστική λέμβο τουλάχιστον για τον τουρισμό της περιοχής αφού εκτός απο την Θάσο κυρίως οι Βούλγαροι έχουν κάνει πραγματική απόβαση στην περιοχή και αγοράζουν εκτός απο σπίτια και μεζονέτες ,ταβέρνες και μπιτς μπάρ.

Δεν θέλω να σας πανικοβάλω ή να σας απογητεύσω αλλα όλη αυτή την εβδομάδα ο υδράργυρος θα σπάει τα κοντέρ με τους 36 βαθμούς να μας συνοδεύουν σίγουρα μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο.

Υπομονή και κουράγιο γιατί είναι αλήθεια οτι οι καύσωνες φέτος ξεκινήσανε πολύ νωρίς.

Αν απο τον Ιούνιο έχουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιες καταστάσεις τον Ιούλιο και κυρίως τον Αύγουστο τι θα γίνει ρε λεβέντες ;

Αυτά και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης