• 20 Σεπτεμβρίου 2021,

3ο Παληό 3on3 Summer Tournament

 3ο Παληό 3on3 Summer Tournament
Μετά από ένα ακόμη μαραθώνιο 86 αγώνων, σε ένα από τα πιο ζεστά τριήμερα των τελευταίων ετών και κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες της περιόδου που διανύουμε, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες που βοήθησαν με την υποστήριξη τους, την υπομονή τους, τη συνεργασία και τη καλή τους διάθεση την πραγματοποίηση του 3ου τουρνουά μπάσκετ Παληό 3on3.
Ευχαριστούμε τους μικρούς μας φίλους που ήρθαν να διαγωνιστούν, τα νέα παιδιά που έχουμε την χαρά να βλέπουμε να μεγαλώνουν μέσα στο πέρασμα του χρόνου, να καμαρώνουμε την εξέλιξή τους και την όλο και πιο ανταγωνιστική παρουσία τους, τους νεαρούς που αφιέρωσαν αυτά τα απογεύματα και τα βράδια μακριά από κάποια δροσερή γωνιά της πόλης, τους γονείς που ήρθαν να υποστηρίξουν ή ακόμα και να αγωνιστούν βάζοντας στην άκρη για τρεις μέρες δουλειές, υποχρεώσεις και το θέμα ηλικία αλλά και τους επαγγελματίες αθλητές (Καραποστόλου, Καλαιτζίδης, Αγγελακόπουλος) που μας τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία τους, δίνοντας την ευκαιρία σε νεαρούς αθλητές να τους γνωρίσουν από κοντά και παίξουν μαζί τους, πάντα δείχνοντας την ευγενικότερη στάση!
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που πρόθυμα στήριξαν οικονομικά και με παροχές όλη αυτή τη προσπάθεια ακόμα και σε αυτούς τους καιρούς! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλα τα παιδιά (Στέργιος, Δημήτρηδες, Ολύμπιος, Γρηγόρης) που βοήθησαν διευκολύνοντας μας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διεξαγωγή των αγώνων!
Η αγωνιστική ιστορία του τουρνουά βρήκε φέτος νέους νικητές, μετά την κατάκτηση των δύο πρώτων διοργανώσεων από τους W29.
Στον τελικό αναμετρήθηκαν τα Τσακαλάκια των Στυλίδη, Κουμλέλη, Σολωμό, Ανίσογλου και οι Trompetes Team των Μελαδιανό Π., Μαργαριτόπουλο, Μελαδιανό Γ., Ζαρωτιάδη και μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι νικητές αναδείχθηκαν οι πρώτοι με σκορ 16-13!
Στον μικρό τελικό αγωνίστηκε και κατέκτησε την τρίτη θέση με σκορ 20-14 η CSKA (Σπανός, Σπόντης, Τζούμας, Λιόλιος), μια ομάδα με σταθερή παρουσία στους αγώνες μεταλλίων των τουρνουά που πλέον από ομάδα έκπληξη κατατάσσεται στις ομάδες βετεράνους, απέναντι στη φετινή ευχάριστη έκπληξη, την ομάδα των νεαρών Χαβαλέικερς (Μακαρίτης, Ευαγγελίδης, Καμπουρέλης, Παπανικολάου) που κατάφεραν να αποκλείσουν νωρίτερα πολύ δυνατούς αντιπάλους!
Σας ευχαριστούμε όλους
3ο Παληό 3on3 Summer Tournament
Πηγή : fb

Διαβάστε επίσης