4η συνάντηση συνοικιακών πολιτιστικών συλλόγων

 4η συνάντηση συνοικιακών πολιτιστικών συλλόγων

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή συλλόγων και χορευτών πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον αύλειο χώρο του 1ου λυκείου Καβάλας, στη συνοικία της Χωράφας, η 4η συνάντηση πολιτιστικών συνοικιακών συλλόγων. Χόρεψαν μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου, τα χορευτικά συγκροτήματα των συλλόγων, Αγίου Λουκά, Χωράφας, Κηπούπολης, Καλαμίτσας, Παναγίας, Αγίας Παρασκευής, Αγίου Κωνσταντίνου, Ποταμουδίων, Αγίας Βαρβάρας Πεντακοσίων. Στο χώρο της εκδήλωσης ο σύλλογος που διοργάνωσε τη συνάντηση, αυτός της Χωράφας, λειτούργησε ψησταριά για την εξυπηρέτηση των θεατών. Επίσης έγινε λαχειοφόρος αγορά, όπου κληρώθηκαν πλούσια δώρα.
Όλα τα χορευτικά συγκροτήματα καταχειροκροτήθηκαν, ενώ την εκδήλωση παρακολούθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Αρχ. Γρανάς, ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Παπακοσμάς και ο δημοτικός σύμβουλος Ανέστης Δημητριάδης.
Αυτές οι εκδηλώσεις έγιναν θεσμός, στην πόλη της Καβάλας. Κάθε χρόνο είναι και καλύτερες λόγω του ότι κάθε χρόνο συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα και περισσότερων συνοικιακών συλλόγων.

 

Διαβάστε επίσης