• 19 Μαΐου 2024,

4 ακόμη υποψήφιοι βουλευτές ΚΙΝΑΛ Καβάλας αλλά μετά το συνέδριο

 4 ακόμη υποψήφιοι βουλευτές ΚΙΝΑΛ Καβάλας αλλά μετά το συνέδριο

Μετά το έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών Καβάλας. Αυτό ανακοίνωσε χθες ο Ιορδάνης Χοροζίδης, γραμματέας της τοπικής νομαρχιακής επιτροπής. Το ΚΙΝΑΛΛ προετοιμάζεται για τις επόμενες εθνικές εκλογές και για το καβαλιώτικο ψηφοδέλτιο έχει ανακοινώσει δύο υποψήφιους βουλευτές, τον Δημήτρη Παπουτσή και τη Μαρία Τσουρή. Απομένουν τέσσερις κενές θέσεις που θα καλυφθούν με την ανακοίνωση ονομάτων από την Αθήνα τον Απρίλιο.

Κατά την άποψη του Ιορδάνη Χοροζίδη θα πρέπει ταυτόχρονα να ανακοινωθούν και τα τέσσερα ονόματα προκειμένου όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές να αρχίσουν από την ίδια αφετηρία. Στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 30 και 31 Μαρτίου στην Αθήνα το ΚΙΝΑΛΛ Καβάλας θα συμμετέχει με 21 τουλάχιστον συνέδρους. Το συγκεκριμένο νούμερο μπορεί να αυξηθεί, καθώς η νομαρχιακή επιτροπή της Καβάλας έθεσε σχετικό ερώτημα στην Αθήνα, αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών της περασμένης Κυριακής.

Ο κ. Χοροζίδης δήλωσε επίσης στην ΠΡΩΙΝΗ ότι για τις τέσσερις θέσεις των υποψηφίων βουλευτών του καβαλιώτικου ψηφοδελτίου που επί του παρόντος είναι κενές υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι.

Διαβάστε επίσης