5 Must-have items για το σαλόνι σας

 5 Must-have items για το σαλόνι σας

Επιτέλους Άνοιξη! Οι λιακάδες γίνονται όλο και πιο συχνές και τα λουλούδια έρχονται να γεμίσουν τις μέρες μας χρώμα, αισιοδοξία και καλή διάθεση για τη νέα εποχή που ξεκινάει. Από τις πρώτες σκέψεις; μικρές πινελιές ανανέωσης και στο σπίτι μας!

Ξεκινάμε με το καθιστικό, επιλέγοντας παντού πιο φωτεινά χρώματα και πιο ελαφριές υφές. Φρέσκα λουλούδια σε όμορφα κλασικά ή χρωματιστά βάζα, με λίγα ή περισσότερα λουλούδια, δίπλα δίπλα σε έναν όμορφο δίσκο στην τραπεζαρία ή σε έναν μπουφέ, γίνονται αμέσως πρωταγωνιστές του χώρου μας. Ανοιχτόχρωμα ριχτάρια σε καναπέδες ή πολυθρόνες, θα δώσουν κι αυτά με τη σειρά τους τον αέρα ανανέωσης που θέλει η νέα εποχή. Βρείτε στο Spitishop όλα τα αγαπημένα brands ριχταριών, σε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα και κάντε τους δικούς σας συνδυασμούς σύμφωνα με το γούστο και τη διάθεσή σας. Βεβαίως μην ξεχάσετε να αλλάξετε και τα διακοσμητικά σας μαξιλαράκια με μαξιλαροθήκες που θα δημιουργήσουν ένα ακόμα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Στο Spitishop θα βρείτε πολλές επιλογές τόσο σε ριχτάρια όσο και σε διακοσμητικά μαξιλάρια που είναι σίγουρο πως θα σας εντυπωσιάσουν. Ξεκινήστε με πιο απαλά χρώματα όπως το πράσινο της μέντας, το ροζ, το απαλό γαλάζιο ή το διαχρονικό μπεζ είτε σε μονόχρωμα ριχτάρια είτε σε πιο έντονα σχέδια ανάλογα με το τι ταιριάζει στο χώρο σας. Αν τα ριχτάρια σας ειναι μονόχρωμα, μπορείτε να διαλέξετε έντονα σχέδια στα διακοσμητικά μαξιλάρια. Αν είναι έντονα, προτιμήστε πιο ήσυχα μαξιλαράκια για ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα.

Αν έχετε τη διάθεση και για μια μεγαλύτερη αλλαγή, τολμήστε ένα καινούργιο coffee table. Είτε είστε του κλασικού είτε του μοντέρνου, είτε σας αρέσουν τα μεγάλα τραπεζάκια σαλονιού είτε τα μικρότερα, θα βρείτε στο Spitishop μια μεγάλη ποικιλία σε τόσο καλές τιμές, που σίγουρα θα το τολμήσετε! Εμάς μας αρέσει πολύ και η τάση που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα τελευταία, με 2 ή 3 τραπεζάκια που τοποθετούνται όλα μαζί σαν κεντρικό σετ στο χώρο αλλά μπορούν παράλληλα να τοποθετηθούν και χωριστά στο καθιστικό όπου ακριβώς χρειάζονται για μια βραδιά με φίλους.

Αν σας αρέσει να μην έχετε αντικείμενα πάνω στο τραπεζάκι σας, προτιμήστε ένα τραπεζάκι σαλονιού με θήκες στο κάτω μέρος όπου θα μπορείτε να τοποθετείτε τα τηλεχειριστήρια της τηελόρασης, βιβλία, ή καλαθάκια με διάφορα αντικείμενα τακτοποιημένα. Αν πάλι σας αρέσει να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, δείτε τα ταμπουρέ του Spitishοp που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν τραπεζάκι στο καθιστικό ή σαν έξτρα κάθισμα σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού το χρειαστείτε. Ο μεγάλος χώρος που έχουν εσωτερικά, είναι η πιο τέλεια λύση για να αποθηκεύετε κουβέρτες καναπέ, επιτραπέζια παιχνίδια, ριχτάρια ή ό,τι άλλο χρειάζεστε.

Και μιας και είπαμε για αποθηκευτικούς χώρους, δεν γίνεται να παραλείψουμε τα αγαπημένα μας διακοσμητικά καλάθια και κουτιά αποθήκευσης. Πραγματικά δεν γίνεται χωρίς αυτά! Υπάρχουν τόσες πολλές και διαφορετικές ιδέες στη χρήση τους που έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι τα τελευταία χρόνια στη διακόσμηση κάθε χώρου.

Στο σαλόνι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κασπώ για αγαπημένα φυτά ή ως αποθηκευτικό χώρο για βιβλία, περιοδικά, κουβέρτες, επιτραπέζια κ.α. Στα κλειστά κουτιά, μπορούμε να φυλάξουμε μικροντικείμενα που πάντα χάνονται ή να σιγυρίσουμε αντικείμενα που δημιουργούν μια αταξία στο χώρο.

Μπορούν να μπουν ακόμα και στην κουζίνα πάνω στον πάγκο και να φιλοξενήσουν μπαχαρικά, ροφήματα ή οτιδήποτε άλλο θέλουμε να κρατήσουμε αποθηκευμένο και τακτοποιημένο.

Στο μπάνιο γίνονται ιδανικό σημείο για λαβέτες ή πετσέτες χεριών, αρωματικά κεράκια ή σαπουνάκια καθώς και φυτά.

Και σε όλα τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού όμως, καθένα έρχεται να τακτοποιήσει και να ομορφύνει το χώρο με όποιον τρόπο εμείς επιθυμούμε.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε βεβαίως τα φωτιστικά δαπέδου. Την πιο αγαπημένη και εύκολη επιλογή για να δώσουμε στο χώρο μας ατμόσφαιρα με την πιο γλυκιά αίσθηση φωτισμού. Ανακαλύψτε στο Spitishop φωτιστικά δαπέδου και βρείτε αυτό που θα ταιριάξει καλύτερα στο δικό σας χώρο, τόσο για αυτή την άνοιξη όσο και για κάθε εποχή!

Φωτιστικά για επιλεκτικό έξτρα φωτισμό σε ένα δωμάτιο, για γωνιές που θέλουμε να αναδειχθούν, για το διάβασμα ενός βιβλίου στην αγκαλιά μιας αναπαυτικής πολυθρόνας. Ναι όλα αυτά τα κάνει ένα φωτιστικό δαπέδου και πιστέψτε μας δεν θα μετανιώσετε την επιλογή του!

Εσείς τι αλλαγές θα κάνετε φέτος την άνοιξη στο σπίτι σας;

Διαβάστε επίσης