• 19 Μαΐου 2024,

6 δημοτικούς αστυνομικούς ψάχνει ο Δήμος Παγγαίου

 6 δημοτικούς αστυνομικούς ψάχνει ο Δήμος Παγγαίου

Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης, υπέγραψε χθες κείμενο δημόσιας πρόσκλησης για την απόσπαση έξι υπαλλήλων δημοτικής αστυνομίας, στην δημοτική αστυνομία του Δήμου Παγγαίου. Με αυτή τη διαδικασία ο Δήμος Παγγαίου, απευθύνεται στο υπουργείο εσωτερικών και σ΄ όλους τους υπόλοιπους δήμους της χώρας, προκειμένου να βρει έξι το πολύ δημοτικούς αστυνομικούς, που θ΄ απασχολήσει για χρονικό διάστημα τριών μηνών, ειδικότερα το προσεχές καλοκαίρι.

Με το κείμενο που υπογράφει ο κ. Χρ. Μποσμπότης ο Δήμος Παγγαίου απευθύνει δημόσια πρόσκληση για την απόσπαση έξι υπαλλήλων του κλάδου της δημοτικής αστυνομίας, όλων των κατηγοριών, στη δημοτική αστυνομία του Δήμου Παγγαίου.

Καλεί δηλαδή τους ενδιαφερόμενους δημοτικούς αστυνομικούς οι οποίοι έχουνε συμπληρώσει διετή δοκιμαστική υπηρεσία να υποβάλλουν εφόσον ενδιαφέρονται αίτηση απόσπασής τους στον Δήμο Παγγαίου, για να καλύψουν τις υπηρεσιακές ανάγκες από την 1η Ιουνίου μέχρι την 31η Αυγούστου. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι την Τετάρτη 18 Μαΐου.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία απόσπασης ενός δημοτικούς αστυνομικού, χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου, του Δήμου,  της Οργανικής τους θέσης, ένα βιογραφικό σημείωμα, πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών και βέβαια η βούληση κάθε δημοτικού αστυνομικού να εργαστεί στο Δήμο Παγγαίου. Όπως είπε χθες στην εφημερίδα μας ο κ. Μποσμπότης δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στον ορίζοντα, δηλαδή και ό ίδιος δεν γνωρίζει εάν θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι. Πρόταση του Δήμου Παγγαίου είναι εφόσον βρεθούν διαθέσιμοι δημοτικοί αστυνομικοί, να εργαστούν το καλοκαίρι κυρίως στον πρώην Δήμο Ελευθερών, να παρακολουθήσουν την τήρηση της νομοθεσίας στις παραλίες, να ασκήσουν όμως και καθήκοντα τροχαίας, στη λαϊκή αγορά της Ελευθερούπολης και του Οφρυνίου.

 

 

Διαβάστε επίσης