• 7 Μαΐου 2024,

6ο ΓΕΛ Καβάλας: Διαδικτυακή συζήτηση μαθητών και εκπαιδευτικών με τη ψυχολόγο Στέλλα Αργυρίου

 6ο ΓΕΛ Καβάλας: Διαδικτυακή συζήτηση μαθητών και εκπαιδευτικών με τη ψυχολόγο Στέλλα Αργυρίου

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, με τίτλο «Destination: Happiness!», πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συζήτηση μαθητών και εκπαιδευτικών του 6ου Γενικού Λυκείου Καβάλας με την ψυχολόγο κ. Στέλλα Αργυρίου, Εκπαιδευτική Ψυχολόγο και Ειδική Σύμβουλο του Δημάρχου Καβάλας σε θέματα ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης.

Η διαδικτυακή συζήτηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 09 Απριλίου 2021 και σε αυτή συμμετείχαν μαθητές της Α΄ Τάξης, ο Διευθυντής του 6ου Γενικού Λυκείου Καβάλας Δανιήλ Εμμανουηλίδης, η υποδιευθύντρια Στέλλα Μαντατζή και οι εκπαιδευτικοί Ευαγγελία Τσιάγγα, Βασιλική Κατσάκη και Αναστασία Τσακμάκη.

To 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus+ «Destination: Happiness!» μαζί με σχολεία από την Πολωνία, την Τσεχία, τη Ρουμανία και τη Λιθουανία.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ως στόχο την επίτευξη και διατήρηση της ευτυχίας ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των μαθητών. Στο πλαίσιο του προγράμματος η κ. Στέλλα Αργυρίου βοήθησε τους μαθητές να κατανοήσουν την έννοια του άγχους και να αντιληφθούν την επίδραση του στη ζωή τους.

Επιπλέον συζητήθηκαν τρόποι αντιμετώπισης του άγχους κατά την περίοδο της πανδημίας.

Ο Διευθυντής

Δανιήλ Εμμανουηλίδης

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης