7.000 μετοχές προς 30 ευρώ η κάθε μια, για όλο τον κόσμο του ΑΟΚ (φωτογραφίες-video)

 7.000 μετοχές προς 30 ευρώ η κάθε μια, για όλο τον κόσμο του ΑΟΚ (φωτογραφίες-video)

«Άνοιγμα» στην πόλη της Καβάλας κάνει η ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 μέσω της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία από τη διοργανώτρια αρχή.

Οι μεγαλομέτοχοι Αντώνης Αντωνίου, Σωτήρης Δεληκάρης και Αντώνης Κατσαμακίδη ήδη έχουν καλύψει μετοχές πάνω από το 50% και μένει όλο το υπόλοιπο στη διάθεση όλου του κόσμου.

Αρχικά στη συνέντευξη τύπου μίλησε με την ιδιότητα του υπευθύνου τύπου της ΠΑΕ ο Πέτρος Πετρόπουλος ο οποίος τόνισε μεταξύ των άλλων:

«Ολοκληρώθηκε μια χρονιά άκρως επιτυχημένη για την ομάδα μας η οποία συνοδεύτηκε με την παλικαρίσια άνοδο της μετά από 7 ολόκληρα χρόνια στο πρωτάθλημα της Σουπερ Λιγκ 2 κάτω από αντίξοες συνθήκες, κάτω από την πανδημία του κορωνοϊού.

Μάλιστα με τη χειρότερη οικονομική υποστήριξη διότι οι συνθήκες ήταν εκείνες που δεν επέτρεψαν η διοίκηση της ομάδας και οι μέτοχοι να τύχουν της οικονομικής υποστήριξης που συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια από την κοινωνία της Καβάλας, τους επαγγελματίες και την πώληση εισιτηρίων διαρκείας.

Παρόλα αυτά όμως η διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης με τους συνεργάτες του, κατάφεραν όλοι μαζί ως μια οικογένεια να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των καιρών και μάλιστα αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα ο ΑΟΚ ήταν η πρώτη ομάδα που στους δυο ομίλους της Football League με το σπαθί της είχε εξασφαλίσει την άνοδο της.

Απευθύνομαι σε όλους τους Καβαλιώτες, σε όλους τους πολίτες του νομού και σε όλους τους Καβαλιώτες οι οποίοι βρίσκονται εκτός νομού και διαπρέπουν επαγγελματικά και επιχειρηματικά, θέλω να τους στείλω ένα μήνυμα ότι η ΠΑΕ ΑΟΚ είναι εδώ, είναι ζωντανός, εκπέμπει την ανάλογη δυναμικότητα και κυρίως συγκροτείται σε όλα τα επίπεδα από ανθρώπους που διακρίνονται για την ποδοσφαιρικής τους υγεία και για το ήθος τους.

Διακρίνονται για την αξιοπρέπεια τους και την τεράστια αγάπη για τον σύλλογο. Για την ομάδα, για το καραβάκι. Πρέπει να υπάρχει ένα Πανκαβαλιώτικο κύμα το οποίο θα δώσει την ανάλογη δυναμική και θα βοηθήσει τους τρεις μετόχους της εταιρείας προκειμένου να σταθούν ακόμη πιο δυνατά στα πόδια τους. Αναφέρομαι στον κ. Αντωνίου, στον κ. Δεληκάρη και στον κ. Κατσαμακίδη».

Στη συνέχεια ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ και μέλος του ΔΣ, κ. Χαράλαμπος Κουφατζής αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου τονίζοντας τα εξής:

«Συγχαρητήρια από μένα στην ομάδα για την άνοδο της. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο και στα πλαίσια της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 απαιτείται από τη διοργανώτρια αρχή ύπαρξης μετοχικού κεφαλαίου στην ανώνυμη εταιρεία ύψους 350.000 ευρώ.

Πλην των εισφορών και των καταβολών π0υ έχουν κάνει ήδη οι υφιστάμενοι μέτοχοι, η ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 προχωράει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με την έκδοση 7.000 μετοχών ονομαστικής αξίας 30 ευρώ η κάθε μια. Με δικαίωμα ψήφου.

Καλούμε τον κόσμο της Καβάλας τις επόμενες 14 ημέρες μέχρι 21 Ιουλίου όποιος θέλει να συμμετέχει στην αύξηση αυτή του μετοχικού κεφαλαίου ώστε να αποκτήσει η φωνή του κάθε φιλάθλου, του κάθε Καβαλιώτη δύναμη και να συμμετέχει ως μέτοχος και ουσιαστικά στην ΠΑΕ ΑΟΚ 1965. Οι μετοχές θα είναι ονομαστικές με δικαίωμα ψήφου.

Μπορεί ο καθένας που θα πάρει μετοχή να μπορεί να συμμετέχει κανονικά στο μετοχολόγια της ΠΑΕ ΑΟΚ Καβάλα. Όπως καταλαβαίνεται για να προχωρήσει το εγχείρημα και να συγκεντρωθεί αυτό το μεγάλο ποσό που απαιτείται από τη διοργανώτρια αρχή πρέπει να βοηθήσουμε όλοι.

Ο καθένας με τη δυνατότητα του από μια μετοχή μέχρι όσες μπορεί να πάρει ο καθένας. Αν δεν βοηθήσουμε όλοι μαζί δεν θα δημιουργηθεί η μετοχική κεφαλαιοποίηση που χρειάζεται ώστε να έχουμε ένα δυνατό σωματείο. Έγινε λοιπόν αυτό που ήθελαν όλοι, το άνοιγμα στον κόσμο της Καβάλας ώστε να δημιουργηθεί μια δυνατή λαϊκή βάση που θα καθιστά την ομάδα μας πολύ δυνατή.

Όποιος θέλει να αγοράσει μετοχές μπορεί να έρχεται σε καθημερινή βάση στα γραφεία της ΠΑΕ από τις 9 το πρωί έως τις 12 αλλά και θα δώσουμε με δελτίο τύπου το λογαριασμό της ΠΑΕ στην Alpha Bank.

Θα είναι χαρά μας όλοι να συμμετέχουμε σε αυτή εδώ την κίνηση και να κάνουμε μια ΠΑΕ πολυμετοχική στην οποία στη λήψη των αποφάσεων θα είναι όλοι συμμέτοχοι. Από εκεί και πέρα για να συγκεντρωθούν αυτά τα ποσά δεν φτάνουν μόνο οι υφιστάμενοι της ομάδας, πρέπει να βοηθήσει όλη η πόλη της Καβάλας».


Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Στα πλαίσια της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και σε συνέχεια της συνέντευξης τύπου σας ενημερώνουμε ότι όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην διαδικασία απόκτησης μετοχών, μέχρι την 21 Ιουλίου 2021, μπορεί με τους εξής τρόπους:

Α) ΜΈΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK

ΟΝΟΜΑΣΙΑ: Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965

ΙΒΑΝ: GR43 0140 8000 8000 0200 2024 439

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 8000 0200 2024 439

BIC: CRBAGRAA

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Κατόπιν αποστολή στο email kavalafc@hotmail.com το καταθετήριο της τράπεζας και τα στοιχεία ταυτότητας (αρ. Ταυτότητα ονοματεπώνυμο και ονοματεπώνυμο γονέων )  και  το ΑΦΜ για να περαστούν στο βιβλίο μετοχών.

Β) ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 που βρίσκονται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 2 (6ος Οροφος)

ΩΡΕΣ 09:00 ΜΕ 12:00 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΜΚ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ 251 251 1965 ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΣ ΜΕΡΜΗΓΚΑ ΑΛΙΚΗ : 6945 236 3331

Διαβάστε επίσης