Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, στο πλαίσιο του προγράμματος «Πανεπιστήμιο Παιδιών» ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, που διοργανώνει η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, πραγματοποιήθηκε η δράση «Εργαστηριακά Πειράματα και …άλλες εκρήξεις» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πυθαγόρας».

140 μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας, έμαθαν, προβληματίστηκαν και ενθουσιάστηκαν με τα πειράματα φυσικής, που υλοποίησαν αξιόλογοι καθηγητές Φυσικής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καβάλας και οι μικροί μας «φοιτητές» πρόσθεσαν ακόμη μία σφραγίδα στο «Διαβατήριο της Γνώσης» τους.

Η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ευχαριστεί τον Δ/ντη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας κ. Α. Βαγενά, τον Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Δ.Ε κ. Θ. Επταμηνιτάκη  και τον υπεύθυνο του Ε.Κ.Φ.Ε. Καβάλας κ. Ι. Ζηλιαχωβινό, για την άψογη συνεργασία στην οργάνωση της δράσης αυτής.

Επίσης, ευχαριστεί τους φυσικούς: κ. Λίτσα Καρπόζηλου, κ. Μαρία Τζούμα, κ. Κώστα Κλειτσιώτη, κ. Μανόλη Κουσλόγλου και κ. Δημήτρη Θεοδωρίδη με τους δύο μαθητές του από το Λύκειο Ελευθερούπολης, που μύησαν τους μικρούς «φοιτητές» του «Πανεπιστήμιο Παιδιών» στο θαυμαστό κόσμο της Φυσικής.

Διαβάστε επίσης