916 Mountain Resort: Το No1 κατάλυμα σε ολόκληρη την Ελλάδα βρίσκεται στη Ξάνθη (φωτογραφίες)

 916 Mountain Resort: Το No1 κατάλυμα σε ολόκληρη την Ελλάδα βρίσκεται στη Ξάνθη (φωτογραφίες)

916 Mountain Resort – Τουριστικές Κατοικίες: Βραβείο TripAdvisor – Travellers’ Choice 2021 Best of the Best, Nο 1 από τα 25 κορυφαία Β&Β και ξενώνες σε όλη την Ελλάδα και 15ο σε ολόκληρη την Ευρώπη.


Στην κορυφή του Ολύμπου για το 2021 και στην μέση της κορυφής του Mond Bland της Ευρώπης (15η θέση). Βραβείο πρωτιάς απέσπασε από ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο το 916 Mountain resort που βρίσκεται στην Ξάνθη (περιοχή Π.Καλαμούς) στα βραβεία TRAVELLERS’CHOICE BEST OF THE BEST 2021.

Το 916 Mountain Resort βρίσκεται ανάμεσα σε βελανιδιές και πεύκα στην Παναγία Καλάμου, σε απόσταση 8,5χλμ. από την Ξάνθη και προσφέρει πέτρινα διαμερίσματα με μπαλκόνι με θέα στην οροσειρά της Ροδόπης.

Όλα τα διαμερίσματα του Mountain Resort περιλαμβάνουν μικρή κουζίνα με παροχές μαγειρέματος, τραπεζαρία και ηλεκτρικό βραστήρα. Διαθέτουν επίσης εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και τηλεόραση LCD.

Σε όλα τα διαμερίσματα σερβίρεται πρωινό. Σε απόσταση 30χλμ. από την ιδιοκτησία μπορείτε να βρείτε παραδοσιακές ταβέρνες στα χωριά Σταυρούπολη και Δαφνώνας.

Το προσωπικό μπορεί να οργανώσει διάφορες δραστηριότητες, όπως κανό-καγιάκ. Η περιοχή είναι ιδανική για πεζοπορία, ενώ 500μ. μακριά από το 916 Mountain Resort υπάρχουν διαδρομές ορεινής ποδηλασίας.

Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Διαβάστε επίσης