• 25 Απριλίου 2024,

Aντώνης Καπνίδης στους 93, 7: « Δεν αντέδρασα και δεν έβρισα κανέναν»

 Aντώνης Καπνίδης στους 93, 7: « Δεν αντέδρασα και δεν έβρισα κανέναν»

Το πρόσωπο του αγώνα με τον Πιερικό, Αντώνης Καπνίδης, μίλησε  αποκλειστικά στο ραδιόφωνο της Πρωινής και αναφέρθηκε σε αυτά που έγιναν στη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα της Κατερίνης.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε.

Ερώτηση: Συγχαρητήρια για το γκολ που πέτυχες.

Απάντηση: Σημασία έχει ότι κέρδισε η ομάδα.

Ερώτηση: Γιατί όλοι οι παίκτες του Πιερικού με το σφύριγμα, στράφηκαν εναντίον σου;

Απάντηση: Το γιατί ο άλλος, στρέφεται εναντίον κάποιου άλλου ανθρώπου, το ξέρει πρώτα απ` όλα ο ίδιος. Εγώ μπορώ να μιλήσω από την πλευρά μου και να πω τι ακριβώς έκανα σε όλο το ματς. Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να κάνω το παιχνίδι μου και να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή μου. Εγώ και οι συμπαίκτες μου.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχα πολλές αντιαθλητικές βωμολοχίες εναντίον μου αλλά και αντιαθλητικές συμπεριφορές, εκτός φάσεων, αγκωνιές και τέτοια. Εγώ δεν αντέδρασα σε καμία περίπτωση.

Ερώτηση: Από συγκεκριμένους παίκτες η απ` όλους του Πιερικού;

Απάντηση: Όχι όλοι. Όχι όλους τους αμυντικούς. Ο Αποστολίδης όπως πρέπει να είναι ένας ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο. Δεν αντέδρασε σε καμία περίπτωση. Δεν στράφηκε εναντίον μου. Ενδιαφερόταν μόνο για το ποδόσφαιρο. Κάποιοι άλλοι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, που είναι παραπάνω στον αριθμό, στη διάρκεια του ματς είχαν λεκτικό επεισόδιο μαζί μου, χωρίς να απαντήσω εγώ σε καμία περίπτωση. Δεν αντέδρασα.

Επίσης και σωματικό, αφού κάποιες στιγμές έπαιζαν βρώμικο ποδόσφαιρο.

Ερώτηση: Σε αυτά που σου λέγανε, εσύ δεν αντιδρούσες;

Απάντηση: Σε καμία περίπτωση δεν έβρισα χθες(προχθές) κανέναν, μέσα στο γήπεδο.

Σε καμία περίπτωση. Το θέμα είναι ότι κακώς καθόμαστε και ασχολούμαστε με το τι γίνεται στο παραποδόσφαιρο. Πρέπει να δούμε το πραγματικό, το άθλημα.

Πηγαίνεις σ` ένα ματς και γίνεται μεγαλύτερος ντόρος για τα επεισόδια, παρά για το ίδιο το αποτέλεσμα. Η ομάδα μου, η Καβάλα, πήρε ένα σημαντικό παιχνίδι και εκεί πρέπει να τελειώσει το όλο θέμα. Δεν πρέπει να δημιουργούμε ένταση. Το λέω γενικότερα.

Ερώτηση: Δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι παίκτες του ΑΟΚ, προκαλούσαν τους αντιπάλους;

Απάντηση: Όχι σε καμία περίπτωση. Υπάρχει το βίντεο του αγώνα και δυστυχώς δεν υπάρχει ο ήχος. Αυτό εκμεταλλευόμενοι στο δεύτερο αγώνα, δημιούργησαν κάποια επεισόδια. Λογικά επειδή ήταν αρνητικό το αποτέλεσμα.

Ερώτηση: Σε είχαν «σημαδεμένο»;

Απάντηση: Κοιτάξτε δεν υπήρχε το επεισόδιο με κανέναν άλλον. Όσο περνούσε η ώρα, γινόταν ακόμη μεγαλύτερο το λεκτικό επεισόδιο, εις βάρος μου.

Αν πάρετε το βίντεο και δείτε μετά το 80` και το 2-0, αρχίζουν και με κυνηγάνε οι παίκτες μέσα στο γήπεδο και εγώ κάνω γύρω- γύρω από τον διαιτητή, γιατί θέλω να μην προκαλέσω. Σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο. Δεν μ` ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Υπάρχουν οι κάρτες και οι αποβολές. Δεν με απασχολεί καν, να πάρω κάποια κάρτα. Θέλω να πάρω συμμετοχές και να βοηθήσω την ομάδα μου, όσο το δυνατό περισσότερο.

Ερώτηση: Τι έγινε πέρσι στο ματς της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τον Πιερικό; Μας είπαν ότι ευθύνεσαι για το σοβαρό τραυματισμό του Λαζαρίδη.

Απάντηση: Έγινε ένα περιστατικό πέρσι. Πιστεύω ότι δεν ήταν απ` αυτό. Στον Α` γύρο το ματς ήταν τηλεοπτικό. Στα ματς της Β` Εθνικής, όταν δεν υπάρχει τηλεθέαση και ούτε κόσμος στο γήπεδο, μπορούν κάποια άτομα να αντιδρούν έτσι.

Έγινε μια κόντρα με τον Λαζαρίδη πέρσι, πόδι με πόδι, ούτε καν σκαριά όπως λένε. Καλάμι με καλάμι. Εγώ ήμουν τυχερός και ευχαριστώ το Θεό, δυστυχώς όμως έπαθε τραυματίστηκε σοβαρά, ο αντίπαλος. Έχω ζητήσει επανειλημμένος συγνώμη στο τηλέφωνο.

Από εκεί και πέρα δε μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.

Ερώτηση: Στα τελευταία 3 ματς, πετυχαίνεις γκολ. Δείχνεις να είσαι σε φόρμα.

Απάντηση: Όταν έρχονται τα γκολ, αισθάνεσαι και πιο καλά. Το θέμα είναι ότι η άνοδος μου, οφείλεται στην άνοδο της ομάδας που πάμε καλύτερο με το καινούριο χρόνο.

Αυτό βοηθάει εμένα. Κοιτάξτε την απόδοση όλων των παικτών, που έχει ανέβει σημαντικά.

Ερώτηση: Θα σωθεί ο ΑΟΚ;

Απάντηση: Αυτό μόνο στο τέλος. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Κακώς πανηγυρίζουμε για οποιαδήποτε νίκη. Θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια.

Ερώτηση: Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να δώσεις στον κόσμο;

Απάντηση: Θέλω να πω ότι δεν πρέπει να ασχολείται με το γίνεται μετά. Να είναι ήρεμος.

Όσο μπορεί να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει με την παρουσία του.

 

Διαβάστε επίσης