Aρχίσαν τα ταρζανιλίκια

 Aρχίσαν τα ταρζανιλίκια

Καμμία εξέλιξη απο το μέτωπο των διαπραγματεύσεων αφού άλλα λέμε εμείς , άλλα καταλαβαίνουν οι δανειστές και άλλα τελικά γίνονται.

Εμείς βιαζόμαστε να κλείσει η διαπραγμάτευση και η Λαγκάρντ που θέλει ρεαλισμό μας λέει οτι έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι που οδηγεί τελικά αυτός ο δρόμος ;

Οδηγεί στην αξιολόγηση ή σε περιπέτειες παρόμοιες με αυτές που ζήσαμε το καλοκαίρι του 2015 ;

Είναι προφανές οτι αν δεν είχαμε το περιστατικό των διαρροών ίσως και σήμερα να είχε κλείσει η διαπραγμάτευση αλλα φαίνεται οτι πληρώνουμε ακριβά και αυτό το σαλτανάτι.

Ποιό σίγουρο είναι οτι αυτό το Σαββατοκύριακο που ο καιρός θα θυμίζει καλοκαίρι θα κάνουμε την πρώτη μας βουτιά στην θάλασσα παρά οτι θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις.

Πάντως αν μέχρι το ΠΑΣΧΑ  δεν έχουμε εξελίξεις θα αρχίσουν να σφίγγουν οι κώλοι.

Μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των απορρυπαντικών κυκλοφορεί για πρώτη φορά το μανταλάκι που μπορεί να σε προεοιδοποιήσει για το ενδεχόμενο βροχής.

Το μανταλάκι μετεωρολόγος έχει την δυνατότητα να συνδέεται με το ιντερνέτ και να ενημερώνεται για την πρόβλεψη του καιρού.

Αν υπάρχει πρόβλεψη βροχής στο στέλνει με μήνυμα στο κινητό έτσι ώστε να πάς να μαζέψεις τα ρούχα που ενδεχομένως να έχεις απλώσεις έξω.

Μήπως το ίδιο μανταλάκι μπορεί με κάποιο τρόπο να ανάβει το θερμοσίφωνο σε περίπτωση που εσύ το ξεχάσεις ή να φτιάχνει καμμιά φασολάδα ;

Διότι αν μπορεί να σε ειδοποιεί για το ενδεχόμενο βροχής γιατί να μην μπορεί να σου φτιάχνει και ένα φακόρυζο ;

Τέλος μήπως το συγκεκριμένο μανταλάκι μπορεί να προβλέψει πότε θα κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές για να μην τραβιόμαστε τζάμπα και βερεσέ ;

Καλά κάνει ο εμπορικός σύλλογος και παρακάμπτει την χρηματοδότηση της Περιφέρειας και προχωρά στην διοργάνωση της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑ με την υποστήριξη και την χρηματική του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ που δείχνει μια μεγαλύτερη ευελιξία και ίσως ευαισθησία.

Η λευκή νύχτα θα πρέπει να έχει γίνει μέσα στον Απρίλη γιατί αν μετατεθεί για πιο ύστερα θα είναι οχι λευκή αλλά καυτή αφού απο τις 15 Ιουλίου και μετά στο κέντρο της πόλης το βράδυ κυρίως λόγω θερμοκρασιών δεν κάθεσαι ούτε δεμένος.

Άλλο ένα καινούργιο κόμμα αυτό της Ζωής Κωνσταντοπούλου έρχεται με την ελπίδα  να μπορέσει να  ανακόψει την μνημονιακή πορεία της χώρας αλλα για να συμβεί αυτό θα πρέπει να την εμπιστευτεί ο κόσμος και σε πρώτη φάση να την μπάσει στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Μετά θα έχει όλο τον χρόνο για να κάνει την μεγάλη ανατροπή που θέλει και αυτή όπως και ο Λαφαζάνης.

Ευχόμαστε αυτή την φορά η Ζωή να μην μείνει με τον γρύλο στα χέρια.

Τις επόμενες ημέρες ξεκινάνει και το εορταστικό ωράριο της αγοράς αλλα καταλα΄βαίνετε οτι το θέμα δεν είναι οι ώρες που θα είναι ανοιχτή η αγορά.

Το πρόβλημα είναι τα λεφτά που δεν υπάρχουν και καταλαβαίνετε οτι χωρίς το χρήμα το αμαρτωλό προκοπή δεν μπορεί να γίνει.

Δεύτερος λογαριασμός απλήρωτος και το νερό κόβεται απευθείας χωρίς μα και ταραμά και χωρίς ειδοποιήσεις γιατί η ΔΕΥΑΚ δεν υπάρχει για να προσφέρει υπηρεσίες γραμματείας στους πολίτες της Καβάλας.

Αυτή την δήλωση περίπου έκανε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ στο ραδιόφωνο STAR NEWS.

Να τον χαίρεσαι κ.Τσανάκα  !

Τελικά όντως είχατε δίκιο η ΔΕΥΑΚ ήθελε έναν ικανό πρόεδρο με σχέδιο και όραμα για να σωθεί.

Προχωράτε παλληκάρια και βαράτε μέχρι νεωτέρας διαταγής. Λοιπόν αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί είναι εκτός απο δύσκολοι , ύποπτοι είναι και ύπουλοι.
Σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει και τα καλύτερα παιδιά δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα.

Αύριο θα είμαστε και πάλι εδώ. με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης