Α` Κατηγορία: Αγωνία στη μάχη της παραμονής, φιέστα στην Ελευθερούπολη

 Α` Κατηγορία: Αγωνία στη μάχη της παραμονής, φιέστα στην Ελευθερούπολη

Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται περισσότερο στη μάχη της παραμονής, όπου Βυζάντιο, Ατρόμητος Ακροβουνίου, ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα και Αναγέννηση Λιμεναρίων, θέλουν να αποφύγουν την τέταρτη από το τέλος θέση στο βαθμολογικό πίνακα για να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους, σε περίπτωση που δεν ανέβει ο Ορφέας στη Γ` Εθνική.

Σημειώνουμε ότι και οι 4 αυτές ομάδες παίζουν εκτός έδρας στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής. Το πιο δύσκολο ματς στο γήπεδο του Ποτού όπου και η Δόξα Θεολόγου θέλει ένα βαθμό απέναντι στον Ατρόμητο Ακροβουνίου που θα επιδιώξει… τρίποντα.

Ο Αετός Οφρυνίου δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο απέναντι στα Λιμενάρια όπως και η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα και το Χρυσοχώρι με το Βυζάντιο. Ποταμιά, Κεραυνός Ελευθερών και Ατρόμητος Χαλκερού έχουν υποβιβαστεί εκτός αν αλλάξει κάτι στη συνέχεια.

Ο πρωτοπόρος και σίγουρος πρωταθλητής Ορφέας Ελευθερούπολης θέλει ένα βαθμό με την Ποταμιά στην έδρα του, προκειμένου να σφραγίσει την πρώτη θέση. Θεωρείται απίθανο να γκελάρει με την ομάδα της Θάσου, η οποία δεν έχει το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο.

Στην Ελευθερούπολη ετοιμάζουν φιέστα για την κατάκτηση της 1ης θέσης. Μάλιστα θα βραβευτούν και πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης(Αναστασιάδης, Μποσμπότης, Γάκης, Καλλινικίδης Ανδρέας)  καθώς και Αλέξης Μπαμπατζάνης για τη αγωνιστική του προσφορά στο σύλλογο.

Ο δεύτερος στη βαθμολογία Άρης Πηγών αγωνίζεται στον Ατρόμητο Χαλκερού. Το Σάββατο το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Βρασίδα και στον  Κεραυνό Ελευθερών χωρίς όμως βαθμολογικό κίνητρο.

Οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής:

Σάββατο 16.00

Βρασίδας Ν. Π- Κεραυνός Ελευθερών

Κυριακή 16.00

Ορφέας Ελ- Ποταμιά

Δόξα Θεολόγου- Ατρόμητος Ακροβουνίου

Ατρόμητος Χαλκερού- Αρης Πηγών

Απόλλωνας Χρυσοχωρίου- Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

ΑΕΚ Καβάλας- ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα

Αετός Οφρυνίου- Αναγέννηση Λιμεναρίων

 

Η βαθμολογία:

  1. Ορφέας Ελ 67
  2. Άρης Πηγών 64
  3. Αετός Οφρυνίου 52
  4. Απόλλωνας Χρυσοχωρίου 52
  5. ΑΕΚ 36
  6. Βρασίδας ΝΠ 35
  7. Δόξα Θεολόγου 31
  8. Λιμενάρια 29
  9. ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα 29
  10. Ατρόμητος Ακροβουνίου 28
  11. Βυζάντιο 28
  12. Χαλκερό 23
  13. Κεραυνός Ελευθερών 19
  14. Ποταμιά 9

Διαβάστε επίσης