• 23 Απριλίου 2024,

Α` κατηγορία ΕΠΣΚ : Οι βασικές αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων

 Α`  κατηγορία ΕΠΣΚ : Οι βασικές αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων

Περίπου 1 μήνα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και οι ομάδες βρίσκονται στο στάδιο των φιλικών αγώνων. Οι περισσότερες έχουν αρκετά νέα πρόσωπα και θα παρουσιαστούν με αλλαγές σε σχέση με πέρσι. Αναλυτικά το πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες και τι αλλαγές υπάρχουν στα ρόστερ σε σχέση με πέρσι.

1)ΒΥΡΩΝ:  Από τους περσινούς βασικούς έφυγε ο Αλέξης Βλάχος.  Ο Κυγάης αποκτήθηκε από την ΑΕΚ για να τον αντικαταστήσει, συν τον Άγγο που επίσης ήρθε από την ΑΟΚ για να παίξει μαζί με τον Παντελίδη στην επίθεση.    Στους δυο νεαρούς που πρέπει να χρησιμοποιεί έχει από πέρσι Κεσαπίδη, Κεφαλαδέλη και προστέθηκαν ο τερματοφύλακα Σιαματάς και ο μεσοεπιθετικός Μπίλιας.  Γενικά ο βασικός κορμός θα είναι ο ίδιος με πέρσι.

2)ΟΡΦΕΑΣ:  Θα έχει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα.   Στη μεσαία γραμμή Καπνόπουλος, Παπουτσής και Ντομί είναι τα νέα πρόσωπα. Στην άμυνα στη θέση του στόπερ ο Σολακίδης ενώ δεξιά ο Τουρασανίδης με τον Τελλίδη που θα παίζει σαν ένας από τους δυο νεαρούς. Ο άλλος θα είναι ο Αναστασιάδης από τα αριστερά. Δεν αλλάζει ο βασικός τερματοφύλακας που παραμένει ο Ευστρατίου ενώ στην επίθεση ο Δάδαρος είναι το νέο πρόσωπο όπου παρέμειναν Τσίλογλου και ο Γιαλαμής.

3)ΑΕΚ:  Αλλαγμένη σε σχέση με πέρσι ενώ ακόμη δεν έκλεισε το ρόστερ  της.   Ο Ντέντε από τον ΠΑΟΚ Καβάλας θα έχει θέση βασικού ενώ ο Χαδόλιας επιστρέφει στη θέση του τερματοφύλακα με τον Κουνατίδη να φεύγει για την Πέραμο. Από εκεί και πέρα ο Προβατίδης θα έχει ηγετικό ρόλο ενώ έχουν φύγει και οι βασικοί πέρσι Άγγος, Λεγάτος, Μαλαμίδης, Καπνόπουλος, Κυγάης, Παρέμειναν οι τρεις σωματοφύλακες: Σεμερτζίδης, Ελευθεριάδης, Στερνιώτης αλλά και ο Ισα στο κέντρο.  Έχει πολλούς νεαρούς στο ρόστερ και από την Καβάλα 2004.  Τελευταίες προσθήκες ο επιθετικός Μονιός από τον Βύρωνα, ο Κρομμύδας από την Νέα Καρυά και ο Σκενδέρης από τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου.

4)ΒΡΑΣΙΔΑΣ:  Ο Κουνατίδης αποκτήθηκε από την ΑΕΚ για να καλύψει το κενό του Χατζηνικολή που έφυγε για τον Αετό Ορφανού.  Ο Φωτόπουλος ήρθε από τον Ορφέα και μαζί με τον Μπατάκογλου θα είναι οι δυο στόπερ.  Έφυγε ο  Κώστας Παντίδης για τον Αστέρα Φωλιάς. Επίσης και ο Δάδαρος για τον Ορφέα Ελ. Ο Ιωαννίδης αποκτήθηκε από τους Αντιφιλίππους για την μεσοαμυντική γραμμή ενώ ο Σιδηρόπουλος που κάλυπτε τη δεξιά πλευρά πήγε στον Κεραυνό Ελευθερών. Ο Τσότρας αποκτήθηκε από τον Ορφέα για να καλύψει το κενό του Παντίδη στα πλάγια της επίθεσης.  Παρελθόν και ο Σπυρίδης που ήταν βασικός πέρσι από το Γενάρη και μετά.

5)ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΊΩΝ:  Ο Μιχάλης Δούμπλατζης αποκτήθηκε από τον Αετό  Ορφανού για να καλύψει το κενό του Παπαστεφάνου που πήγε στις Πηγές. Ακόμη με τον Μιχάλη Χιονίδη που ήρθε από τη Δόξα Θεολόγου αποκτά μια έτοιμη λύση στα πλάγια της επίθεσης. Δεν έχει άλλες αλλαγές. Εχει πολλούς νεαρούς για τις δυο θέσεις με βασικό τον Μαλανδρή πλάγια στα αριστερά.

6)ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΌΓΟΥ: Ο Ντομί έφυγε για τον Ορφέα Ελευθερούπολης ενώ ο Στεπανιάν και ο Οτέμπερι είναι παίκτες ενδεκάδας. Ο Οτέμπερι επέστρεψε στο ρόστερ ενώ έχει παίξει και στον Ορφέα Ελ. Ο Στεπανιάν στο νομό μας είχε ένα πέρασμα από τον Αρη Ακροποτάμου στη Γ` Εθνική.  Ο Τζερτζελάς αποκτήθηκε για βασικός.

7)ΑΡΗΣ ΠΗΓΏΝ: Ενισχυμένος ο Αρης Πηγών που κράτησε και τον περσινό βασικό κορμό του.  Ο Βλάχος από τον Βύρωνα, ο Παπαστεφάνου από τα Λιμενάρια και ο Εμμανουηλίδης από τον Κεραυνό Πέρνης είναι τρεις παίκτες που θα παίξουν στο αρχικό σχήμα και σίγουρα προσθέτουν ποιότητα στους νεοφώτιστους. Ο τερματοφύλακας Μπιρμπίλης και ο Κυζάκης θα είναι υποψήφιοι για τις δυο θέσεις των νεαρών. Θέση βασικού θα διεκδικήσει ο αριστερός πλάγιος αμυντικός Ιβανίδης από τον Κεραυνό Πέρνης.

8)ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΌΠΟΥ:   Ο Τέλης Βακιρτζής αποκτήθηκε από τους Αντιφιλίππους και θα είναι ο αντικαταστάτης του Ότσου στην επίθεση που πήγε στην Κάρυανη.

Επίσης αποχώρησαν και άλλοι βασικοί από το περσινό ρόστερ: Μοσχοφίδης, Μιχαλής, Αγγελίδης, Αραδούλης, Τσοχαταρίδης. Ο πρώην του Ακροποτάμου, του  Ορφέα και του Ηρακλή Διαμαντή που αποκτήθηκε θα διεκδικήσει θέση βασικού.

9)ΘΕΑΓΕΝΗΣ:  Παρέμεινε ο περσινός βασικός κορμός που ανέβασε την ομάδα από την Β` στην Α` κατηγορία. Νέο πρόσωπο που θα παίξει στο κέντρο της άμυνας ο Προύντζος που επέστρεψε μετά τον ΑΟΚ και τον Κεραυνό Πέρνης.

10)ΝΑΖΙΑΝΖΌΣ ΝΕΑΣ ΚΑΡΒΑΛΗΣ :  Ο τερματοφύλακας Μώραλης αποκτήθηκε από την ομάδα του Αετού Ορφανού για τη θέση του βασικού ενώ έφυγε ο Βαρδαβούλιας.

Παρέμειναν αρκετοί βασικοί ενώ επέστρεψαν ο αμυντικός Κοπανάκης, ο Ζουμπουλίδης, ο Τοκατλίδης  από τον Ατρόμητο Χαλκερού. Ο Νίτης αποκτήθηκε από τον Εθνικό Νέας

Καρυάς για το κέντρο της άμυνας. Στην επίθεση προσθήκη ο Γεωργιάδης από την Ακαδημία του Ανθουλάκη.  Εκτός του Βαρδαβούλια, αποχώρησαν οι περσινοί βασικοί Φουρκαλάς και Κιτσώνης.  Επίσης προωθηθήκαν και αρκετά νέα παιδιά από την Ακαδημία του συλλόγου.

11)ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΎ:  Περισσότερο ενισχύθηκε με παίκτες από τον ΠΑΟΚ Καβάλας όπου τους γνώριζε ο  Θεόδωρος Μαδέσης.

Ο βασικός Γοριδάρης πήγε στον Βύρωνα, ο επίσης βασικός Κοπανάκης πήγε στην Καρβάλη ενώ έφυγε και ο Σιδηρόπουλος.   Ο σπουδαίος Άκης Καραβελίδης   εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο.  Τα νέα πρόσωπα είναι οι: Παπαδόπουλος, Τσιπούρης, Τόνιος, Γιοβανάκης από τον ΠΑΟΚ, ο Κεσεδάρογλου από τον Ολυμπιακό Καβάλας και ο φοιτητής Ασιώτης από την ΑΕ Διδυμοτείχου. Ακόμη ο Φουρκαλάς από τη Νέα Καρβάλη.

12)Μ. Α ΦΙΛΙΠΠΩΝ: Πολλές οι μεταγραφές κυρίως από τη γειτονική Δράμα. Ο έμπειρος τερματοφύλακας Αποστολίδης με θητεία σε επαγγελματικές ομάδες θα καλύψει τη θέση του βασικού.  Ο Γιάννης  Νάκου από τον Αετό Ορφανού προσθέτει εμπειρία στην άμυνα.  Στην επίθεση αποκτήθηκε ο Στέλιος Παπαδόπουλος από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας ενώ βασικός θα παίξει και ο Δημήτρης Ουζούνης που πέρσι έπαιζε στον Ορφέα Χωριστής.

13)ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ: Κυρίως θα βασιστεί στην ομάδα που πέρσι ανέβηκε από τη Β` στην Α` κατηγορία.

Ο Σάββας Χατζησάββας περσινός πρώτος σκόρερ του Κεραυνού πήγε στον Αστέρα Φωλιάς.

Διαβάστε επίσης