• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Α’ Κατηγορία: Το ενδιαφέρον σε τρία γήπεδα του Δ. Παγγαίου – Τα Λιμενάρια φιλοξενεί ο Άρης Πηγών

 Α’ Κατηγορία: Το ενδιαφέρον σε τρία γήπεδα του Δ. Παγγαίου – Τα Λιμενάρια φιλοξενεί ο Άρης Πηγών

Οι δυο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος δίνουν εντός έδρας αγώνες στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Ο Ορφέας υποδέχεται τον Βρασίδα της Νέας Περάμου, θέλοντας να διατηρηθεί στην κορυφή ενώ απέναντι του θα βρει έναν αντίπαλο, ο οποίος τελευταία δείχνει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, εν αντιθέσει με αυτό του Α` γύρου.

Οι προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου βοήθησαν σημαντικά την ομάδα της Περάμου. Ο Άρης Πηγών θέλει να επανέλθει στις νίκες μετά την τεράστια γκέλα στον Άγιο Ανδρέα, αγωνιζόμενος στην έδρα του με την Αναγέννηση Λιμεναρίων.

Ντέρμπι θεωρείται το παιχνίδι στον Άγιο Ανδρέα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ατρόμητο Ακροβουνίου, που βέβαια είναι περισσότερο άνετος στη βαθμολογία. Στα ύψη η ψυχολογία στο στρατόπεδο των γηπεδούχων μετά τα τη νίκη επί του Άρη Πηγών.

Ματς με μεγάλο ενδιαφέρον στο Κοκκινόχωμα, όπου το Βυζάντιο υποδέχεται τον Αετό Οφρυνίου. Είναι το τρίτο ματς του προγράμματος με παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες του Δήμου Παγγαίου. Στο γήπεδο των Ελευθερών ο Κεραυνός θέλει μόνο τη νίκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα, έχοντας αντίπαλο την ΑΕΚ που είναι περισσότερη άνετη στη βαθμολογία.

Στο γήπεδο του Ποτού η Δόξα Θεολόγου θέλει να επανέλθει στις νίκες απέναντι στον Ατρόμητο Χαλκερού, ο οποίος καίγεται για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία. Στην Ποταμιά θα παίξει ο Απόλλωνας Χρυσοχωρίου ο οποίος έχει ξεμείνει από στόχους στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Σάββατο 15:00

Βυζάντιο – Αετός Οφρυνίου

ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα – Ατρόμητος Ακροβουνίου

Κεραυνός Ελευθερών – ΑΕΚ Καβάλας

Ορφέας Ελ – Βρασίδας ΝΠ (Σάββατο 17:30)

Κυριακή

Δόξα Θεολόγου- Ατρόμητος Χαλκερού (13:45)

Άρης Πηγών- Αναγέννηση Λιμεναρίων (13:30)

ΑΟ Ποταμιάς- Απόλλωνας Χρυσοχωρίου (13:45)

Βαθμολογία: Ορφέας Ελ 46, Άρης Πηγών 44, Αετός Οφρυνίου 36, Απόλλωνας Χρυσοχωρίου 32, Δόξα Θεολόγου 25, ΑΕΚ Καβάλας 25, Βρασίδας ΝΠ 25, Ατρόμητος Ακροβουνίου 22, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 21, ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα 16, Κεραυνός Ελευθερών 15, Ατρόμητος Χαλκερού 15, Αναγέννηση Λιμεναρίων 10, ΑΟ Ποταμιάς 2.

 

Β’ Κατηγορία – 1ος όμιλος

Ένωση Παλαιοχωρίου Δρυάδας – Δόξα Αμυγδαλεώνα (Σάββατο 15:00) 13η αγωνιστική

Βαθμολογία: ΜΑ Φιλίππων 35, Δόξα Αμυγδαλεώνα 31, Παγγαίο 28, Μακεδονικού Αμισιανών 28, Κεραυνός Κρηνίδων 25, Ασπίδα Πολυστύλου 21, Άρης Ζυγού 12, Παλαιοχώρι 10, ΑΕ Πιερέων 5. Δε συμμετέχει ο Ορφέας Β’.

Β’ Κατηγορία – 2ος όμιλος

Άρης Πρίνου- Θεαγένης (Κυριακή 13:00) 11η αγωνιστική

Κεραυνός Καλλιράχης- Πανιώνιος Ξεριά (Κυριακή 11:00) 13η αγωνιστική

Ηρακλής Καβάλας- Καρβάλη (Κυριακή 12:30) 13η αγωνιστική

Βαθμολογία: Μακεδονικός Αγιάσματος 37, Ηρακλής Καβάλας 28, Θεαγένης 28, Καβάλα 2004 20, Κεραυνός Καλλιράχης 16, Ναζιανζός Νέας Καρβάλης 14, Πανιώνιος Ξεριά 14. Δε συμμετέχουν ΠΑΟΚ Καβάλας και Αίας Παναγίας.

Διαβάστε επίσης