• 14 Μαΐου 2024,

A.Σ Αετός : Πέντε μετάλλια στους αγώνες του Βόλου και της Κομοτηνής

 A.Σ   Αετός :  Πέντε μετάλλια στους αγώνες του Βόλου  και της Κομοτηνής

ΠΕΝΤΕ (5) μετάλλια  εκ των  οποίων  ΤΑ ΤΡΙΑ (3) ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΔΥΟ (2) ΚΥΠΕΛΛΑ κατέκτησαν  οι  αθλητές  ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΑΕΤΟΣ” ΝΕΣΤΟΥ – ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΕ  ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΠΗΛΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΣΚΗΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΚ  ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ) που έγιναν στο  ΒΟΛΟ και  στην  ΚΟΜΟΤΗΝΗ αντίστοιχα  ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 3 ΚΑΙ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017. Πιο  συγκεκριμένα και αναλυτικά οι προσφάτως τελευταίες επιτυχίες προήλθαν από τους:

: Ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΟΥΤΑΛΙΑΓΚΑΣ ΣΤΟΝ 12ο αγώνα  του  πρωταθλήματος  ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΣΚΗΤ Β-Γ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ που  έγινε  στην  ΝΕΑ  ΑΓΧΙΑΛΟ με  επίδοση  103/125 ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ  ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ και με  επίδοση  43/60 κατέκτησε  την  πρώτη  θέση  ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ  ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΒΓ ΟΛΩΝ ΤΩΝ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.

Ο ΣΑΚΗΣ ΧΑΣΠΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΟΜΠΑΚ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ που έγινε  ΣΤΗΝ  ΚΟΜΟΤΗΝΗ με επίδοση  40/50 κατέκτησε  ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΑ με επίδοση  31/50   κατέκτησε  ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ.

 

Διαβάστε επίσης