• 2 Μαΐου 2024,

ΑΕΚ- Βρασίδας Νέας Περάμου 0-1: Δέχθηκε εύκολο γκολ και μετά αποδείχθηκε πολύ δύσκολο…

 ΑΕΚ- Βρασίδας Νέας Περάμου 0-1:  Δέχθηκε εύκολο γκολ και μετά αποδείχθηκε πολύ δύσκολο…

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Το γκολ του Δήμου στο 15` μετά από λάθος συνεννόηση της άμυνας των γηπεδούχων, έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Βρασίδα, σ` ένα κακό παιχνίδι στο «Βερούλειο».  Η ΑΕΚ είχε μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών. Απείλησε στο 90` με τον Κυγάης και στο 92` με τον Ελευθεριάδη.

Ο Βρασίδας προηγήθηκε, έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του και το κυριότερο οι παίκτες του κέρδισαν τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες, παίζοντας πειθαρχημένα.

Εκτός από το γκολ του Δήμου, ο Βρασίδας απείλησε στο 27` με κεφαλιά του Δάδαρου που έσωσε ο Χαδόλιας και πριν με φάουλ του Ντομί στο 20` όπως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Γενικά το ματς είχε ελάχιστες καλές φάσεις. Η ΑΕΚ ήταν πολύ νευρική από τη στιγμή που δέχθηκε ένα πολύ εύκολο γκολ. Σίγουρα όμως θέλει ενίσχυση στην επίθεση.

Χωρίς λάθη ο διαιτητής Παναγιώτης Τσιάρας.

Οι συνθέσεις.

ΑΕΚ: Χαδόλιας, Ταταλιάς 33` Μοσχούδης, Λυμπεράκης, Στερνιώτης, Σ. Σεμερτζίδης 60` Παπαγιάννης, Ισα, Ελευθεριάδης, Π. Σεμερτζίδης, Αθανασιάδης, Μίτσι, Κυγάης.

Βρασίδας: Χατζηνικολής, Σιδηρόπουλος, Μπαρμπαγιάννης, Περκουλίδης, Γκέκα, Χατζησταύρου 75` Τσοχαταρίδης, Δάδαρος, Τζιτζιός, Βορίλας 57` Αναστασιάδης, Ντομί, Δήμου 92` Μπαϊρακτάρη.

Διαβάστε επίσης