• 13 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Αετός Οφρυνίου: Ανακοίνωσε Βαλαβανόπουλο, φήμες για Γκέντσογλου

 Αετός Οφρυνίου: Ανακοίνωσε Βαλαβανόπουλο, φήμες για Γκέντσογλου

Η πρώτη ηχηρή μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού ανήκει στον Αετό Οφρυνίου.

Η ομάδα του Δήμου Παγγαίου το απόγευμα της Πέμπτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Βαλαβανόπουλου. Ο 29χρονος ικανός σκόρερ τελευταία αγωνίστηκε στον Εθνικό Πειραιώς ενώ πριν στην Κρήτη με τη φανέλα της Επισκοπής.

Ο Βαλαβανόπουλος έχει παίξει στο νομό μας σε Ηρακλή Καβάλας, ΑΟΚ, Νέστο και ΜΑ Ορφανίου. Εκτός νομού σε Ατσαλένιο Κρήτης, Ξάνθη, ΑΟ Δαμάστας, Πανθυραϊκό και Μύκονο. Η απόκτηση του είναι και ένα μήνυμα του Αετού ότι θέλει την άνοδο στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2024-2025.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν ο Αετός πάει και ένα ακόμη μεγάλο μπαμ, ακόμη μεγαλύτερο και από αυτό του Βαλαβανόπουλου… Θέλει να εντάξει στο ρόστερ του, τον Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στον ΑΟΚ μέχρι τον Ιανουάριο και μετά πρωταγωνίστησε ως γνωστό στο Survivor.

Φυσικά δεν είναι εύκολη η περίπτωση. Δεν αποκλείουμε να έχει γίνει πρόταση από τον Αετό στον Σάββα. Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, ο Αετός δεν έχει κλείσει ακόμη τον αντικαταστάτη του Χάρη Παππά αλλά ο Παντελής Στυλιανού είναι στο κάδρο ως πρώτος υποψήφιος.

Μάλιστα έχει ήδη συναντηθεί ο Στυλιανού με τον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Λαμπίδη. Σημειώνουμε ότι στον Αετό παρέμειναν στο ρόστερ ο Τσίλογλου και ο Ευσταθίου.


Η ανακοίνωση του Αετού για την απόκτηση του Βαλαβανόπουλου

Μεταγραφή αεροδρομίου μπορεί να χαρακτηριστεί η συμφωνία του Νίκου Καρβέλη (ήταν διακαής πόθος του) και του ΔΣ με τον γνωστό Καβαλιώτη στράικερ Νίκο Βαλαβανόπουλο ο οποίος αναμένεται να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής στην προσπάθεια που θα κάνει ο Αετός για την επιστροφή του στα… Σαλόνια. Νίκο καλώς ήρθες…να είσαι υγιής …και να “πυροβολείς!”.

Διαβάστε επίσης