Αετός Ορφανού- Μ. Α Καρπερής 5-2: Όταν πήρε μπρος ήταν σούπερ

 Αετός Ορφανού- Μ. Α Καρπερής 5-2: Όταν πήρε μπρος ήταν σούπερ

Ο Αετός Ορφανού βρέθηκε να χάνει από νωρίς με 0-2 αλλά κατάφερε να αντιδράσει πολύ γρήγορα και να πετύχει 5 γκολ πιάνοντας σπουδαία απόδοση.

Ντεμπούτο έκαναν με τη φανέλα του Αετού τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, οι Ηλίας Μαυρίδης και Τάσος Γκουντούνας, ενώ ο Ηλίας Ζαρωτιάδης ξεκίνησε βασικός, αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Παναγιώτη Μαυρομάτη.  . Ο Σίτσας παρέταξε την ομάδα του με 4-4-2, βάζοντας για πρώτη φορά φέτος στην ίδια ενδεκάδα τους Δούμπλατζη και Γ. Τζαμπέγια.   Από την άλλη, η σερραϊκή ομάδα μετά τα δύο γρήγορα γκολ αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο. Το φιλμ του αγώνα 5′ Ασθενής απόκρουση της άμυνας, ο Μαυρουδής πιάνει μονοκόμματο σουτ, αιφνιδιάζοντας τον Τοπαλίδη και 0-1. 12′ Μόνος ο Ελέζι, που θα πλασάρει από επίκαιρη θέση πάνω από τα δοκάρια. 15′  Σε κόντρα επίθεση της Καρπερής, ο Μπάρδας βγάζει ωραία  κάθετη πάσα και ο Μπίντσης με πλασέ το 0-2. 17′ Εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάμπατζη και 1-2 .    30′ Κεφαλιά πάσα του Δουμάνη,  πλασέ του Ελέζι, σώζει ο Μπρόκος. 37′ Γύρισμα του Ελέζι, ο Δουμάνης θα πλασάρει με τη μία, σώζει ο Μπρόκος, στην επαναφορά ο Φ. Τζαμπέγια το 2-2. 40′ Αποβλήθηκε για διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή Ασβεστόπουλο ο προπονητής του Αετού, Δημήτρης Σίτσας.  . 49′ Σέντρα του Δουμάνη, ο Ελέζι θα πλασάρει, θα αιφνιδιάσει τον Μπρόκο και πλήρης ανατροπή για το 3-2! 56′ Κόρνερ του Κάμπατζη, κεφαλιά του Δούμπλατζη στο 2ο δοκάρι και 4-2. 82′ Αντεπίθεση του Αετού, ο Δουμάνης φεύγει μόνος, περνάει και τον τερματοφύλακα Μπρόκο, πλασάρει από πλάγια θέση για το τελικό 5-2.

Διαιτητές: Ασβεστόπουλος, Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (ΕΠΣ Κιλκίς) Συνθέσεις:

Αετός Ορφανού: Τοπαλίδης, Ζαρωτιάδης, Κάμπατζης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης (83′ Γκουντούνας), Ελέζι (70′ Σαλπιγγίδης), Τζαμπέγια Φ., Τζαμπέγια Γ. (75′ Σαββατιανός), Δουμάνης, Δούμπλατζης (58′ Μαυρίδης).

Μ.Α. Καρπερής: Μπρόκος, Παπανικολάου, Νέδος, Μάνος, Ζάντσος (50′ λ.τρ. Γκάλιος Ν.), Αγγελίδης, Τονουσίδης, Μπίντσης (65′ Κυρικτσής), Μαυρουδής, Κούτλας (73′ Γκάλιος Χρ.), Μπάρδας (79′ Χριστοφορίδης).

 

 

Διαβάστε επίσης