• 5 Μαΐου 2024,

Αφαιρέθηκαν οι ελαστικοί οριοδείκτες από το κέντρο της Ελευθερούπολης

 Αφαιρέθηκαν οι ελαστικοί οριοδείκτες από το κέντρο της Ελευθερούπολης

Μετά τη χθεσινή ασφαλτόστρωση στη Λεωφόρου Φρίξου Παπαχρηστίδη φαίνεται ότι η Διοίκηση του Δήμου Παγγαίου έχει πάρει την απόφαση να καταργήσει το μέτρο με τους ελαστικούς οριοδείκτες που είχαν τοποθετηθεί πριν περίπου 12-13 μέρες στο κέντρο της Ελευθερούπολης.

Η διοίκηση δέχτηκε τα παράπονα των επαγγελματιών που διατηρούν καταστήματα στο κέντρο της πόλης και είδαν τον τζίρο τους να μειώνεται αισθητά μετά την τοποθέτηση ελαστικών οριοδεικτών.

Σεβάστηκε τις απόψεις τους και καταργεί το μέτρο που ούτως ή άλλως ήταν δοκιμαστικό.

Πάντως δεν ήταν λίγοι αυτοί που επικρότησαν το μέτρο με τους ελαστικούς οριοδείκτες. Κυρίως για το παράνομο παρκάρισμα μερικών οι οποίοι εμπόδιζαν την κυκλοφορία με το να… πίνουν καφέ στα 10 μέτρα σε καφετέριες από το σημείο που παρκάριζαν τα ΙΧ τους ή να καθυστερούν στις τράπεζες κτλ.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης μίλησε πάντως με τους επαγγελματίες που θίγονταν από το μέτρο και μαζί με τους συνεργάτες του πήραν την απόφαση για να μην ξανατοποθετηθούν οι ελαστικοί οριοδείκτες στο κέντρο της πόλης μετά την ασφαλτόστρωση που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από βλάβη στο μηχάνημα που έριχνε την πίσσα.

Διαβάστε επίσης