Γιώργος Αγγελίδης: «Άνθρωπος με όραμα για την Καβάλα ο Διαμαντίδης»

 Γιώργος Αγγελίδης: «Άνθρωπος με όραμα για την Καβάλα ο Διαμαντίδης»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Καβάλας, Γιώργος Αγγελίδης, μιλώντας για την απόφαση του επιχειρηματία Γιάννη Διαμαντίδη να εμπλακεί στην ομάδα και να την ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια της ιστορικής ομάδας.

Οι δηλώσεις του: «Είναι μια πολύ καλή εξέλιξη αυτή για την ομάδα, γιατί οι δυνάμεις της είναι μέχρις ένα σημείο. Από την στιγμή που ενδιαφέρθηκε ο κ. Διαμαντίδης είναι μια πολύ καλή εξέλιξη για τον ΑΟΚ.

Εγώ αυτό που κατάλαβα για τον κ. Διαμαντίδη είναι πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει όραμα για εξέλιξη. Εγώ πάντως πριν τον γνωρίσω για την εμπλοκή του στην Καβάλα, δεν ήξερα τι σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή ενημερώνεται για το ρόστερ της ομάδας και γενικά θα μάθει τα πάντα για τον νέο του ρόλο στην ομάδα.

Οι δυνάμεις του ερασιτέχνη έφταναν ως ένα σημείο. Από τις 15 Αυγούστου και μετά χτίσαμε την ομάδα και καταφέραμε να γίνουμε πολύ ανταγωνιστικοί. Χαιρόταν ο κόσμος να βλέπει την ομάδα. Για να γίνει όμως το κάτι παραπάνω χρειάζεται ένα δυνατό επιχειρηματία για να στηρίξει το όνομα και την φανέλα της ομάδας».

Πηγή: Liganews.gr

Διαβάστε επίσης