• 23 Απριλίου 2024,

Ακάθεκτα προχωρούν τα έργα στο Ενωσιακό γήπεδο

 Ακάθεκτα προχωρούν τα έργα στο Ενωσιακό γήπεδο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα αποκατάστασης των ζημιών που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια οι Ενωσιακές Αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Καβάλας, που βρίσκονται στην περιοχή των Αμισιανών. Ήδη, τα συνεργεία που βρίσκονται στο χώρο και εργάζονται, έχουν επιδιορθώσει τα τσιμέντα που βρίσκονται περιμετρικά των αποδυτηρίων και του γηπέδου.

Το συνεργείο ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του κ. Σταμάτη Τσάμαρη (πρόεδρος της Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ) βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο αποκατάστασης όλων των ηλεκτρικών βλαβών, επανατοποθέτησης όλων των λαμπτήρων και των φωτιστικών, τα οποία στην κυριολεξία είχαν λεηλατηθεί και επανασύνδεσης του ρεύματος που είχε διακοπεί, καθώς και άλλων επιδιορθώσεων.

Έχουν αποκατασταθεί πλήρως όλες οι ζημιές στις υδραυλικές εγκαταστάσεις του οικοδομήματος και του περιβάλλοντα χώρου, στα λουτρά, τους νιπτήρες και τους θερμοσίφωνες.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει το συνεργείο που θα αναλάβει τον ελαιοχρωματισμό των εγκαταστάσεων και έπεται συνέχεια.

Όλα δείχνουν πλέον ότι το σπίτι του τοπικού μας ποδοσφαίρου θα είναι έτοιμο για να υποδεχθεί το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, τους κατόχους του, που δεν είναι άλλοι από τους παράγοντες του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι θα νιώσετε υπερήφανοι με το επίτευγμα αυτό, αφού έχουμε κάνει, ήδη, το πρώτο και σημαντικό βήμα, επαναλειτουργίας του Ενωσιακού μας γηπέδου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο χώρος αυτός θα γίνει και με τη δική σας συμβολή πάλι μία ποδοσφαιρική «κυψέλη», που θα φιλοξενεί κάθε διοργάνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.

Σημαντική απώλεια οι λυόμενοι οικίσκοι των εγκαταστάσεων, που δυστυχώς δεν υπάρχουν πλέον στο χώρο.

Δελτίο τύπου

Διαβάστε επίσης