• 17 Μαΐου 2024,

Άκης Τελίδης: Δεν μπορώ να συνεργαστώ με αυτούς που σε 4 χρόνια θα είναι αντίπαλοι μας

 Άκης Τελίδης: Δεν μπορώ να συνεργαστώ με αυτούς που σε 4 χρόνια θα είναι αντίπαλοι μας

Ο δημοτικός σύμβουλος Άκης Τελίδης με ανάρτηση που έκανε πριν λίγη ώρα εξηγεί το αποτέλεσμα των εκλογών και την ήττα της κ. Τσανάκα. Ταυτόχρονα απορρίπτει τις συνεργασίες, τις χαρακτηρίζει ερμαφρόδιτες καταστάσεις. Το κείμενο του Άκη Τελίδη είναι το ακόλουθο:

Με τη λήξη της Σχολικής Χρονιάς νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τους διευθυντές των Σχολείων, Προϊσταμένους Νηπιαγωγείων, διδακτικο προσωπικό,Συλλόγους Γονεων και Κηδεμονων καθώς και όλους τους γονείς για ότι όλοι μαζί καταφέραμε σε δύσκολες συνθήκες να επιτύχουμε για την καλύτερη επάνδρωση των σχολείων είτε αυτό αφορά Υλικοτεχνικές Προσθήκες ,Τεχνολογική Αναβάθμιση ,Συντήρηση ,με μοναδικό Γνώμονα τις Ανάγκες των Σχολείων,την βέλτιστη ποιότητα εκμάθησης ,Την Ασφάλεια και την χαρά των Παιδιών .
Παραλάβαμε ως Διοίκηση μια Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή που εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αντί να πάνε στα σχολεία και στα παιδιά μας κατέληξαν σε αλλά χέρια .

Ήρθαν όμως οι εκλογές όπου υποστήκαμε μια ανέλπιστη για εμένα ήττα .Ανέλπιστη για εμένα που έχω μάθει να κρίνω από τα αποτελέσματα-έργο και όχι από την εμφάνιση πολιτικά παιχνίδια και την εν γενεί βρώμα και πλεκτάνη του συστήματος. Οπότε οδηγούμαστε να παίξουμε τον αντιπολιτευτικό μας ρόλο στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Επειδή ακούω για συνεργασίες και διαφορά αλλά περίεργα, έχω να δηλώσω ότι ποτέ δεν μου άρεσαν οι ερμαφρόδιτες καταστάσεις.  Εννοώ δεν μπορώ να συνδιοικώ με κάποιον που σε μια τετραετία θα είναι ένας εκ των πολιτικών μου αντιπάλων.
Δεν με ενδιαφέρει καμία πρόταση ,δεν πρόκειται να δεχθώ καμία θέση γιατί αυτός ποτέ δεν ήταν και ο σκοπός μου.
Ο μοναδικός μου στόχος ήταν σε ότι μου ανατεθεί να κάνω το καλύτερο για την πόλη μου και τους Συνδημότες μου.

ΥΓ. Μέσα σε αυτό το διάστημα γνώρισα υπέροχους ανθρώπους που θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου.

 

Διαβάστε επίσης