• 25 Απριλίου 2024,

Ακόμα πιο κοντά στο καλοκαίρι και τις αγαπημένες του συνήθειες …

 Ακόμα πιο κοντά στο καλοκαίρι και τις αγαπημένες του συνήθειες …

Η μοναδική ευχάριστη είδηση των ημερών είναι η άνοδος της θερμοκρασίας που φέρνει το καλοκαίρι και τις  συνήθειες του πραγματικά στην αγκαλιά μας!

Ήδη από την περασμένη Πέμπτη πήραμε χαμπάρι ότι κάτι αλλάζει.

Όλες σχεδόν οι τουριστικές επιχειρήσεις  της περιοχής είναι πανέτοιμες για μία πολύ δυνατή τουριστική σαιζόν με εσωτερικό και εξωτερικό τουρισμό.

 

Ο πόλεμος της Ουκρανίας τελικά προκαλεί περισσότερα από όσο όλοι περιμέναμε προβλήματα τα οποία θα γίνονται πιο έντονα όσο δεν θα πέφτει αυλαία σε αυτές τις πολεμικές επιχειρήσεις.

Ο Πούτιν ζορίζεται και ζορίζει …

 

Πόσο ΠΑΣΟΚ  ήταν άραγε αυτός ο φίλαθλος που βρέθηκε σε αγώνα του Τστσιπά στην Ρώμη και πανηγύρισε την μεγάλη ανατροπή του Έλληνα πρωταθλητή που κέρδισε τελικά με 2-1 σετ  τον Κάρεν Κατσάνοφ με σημαία που είχε πάνω το ιστορικό σύμβολο με τον πράσινο ήλιο ;

Πιο ΠΑΣΟΚ πεθαίνεις …

 

Ο ΠΑΟΚ θέλει να σβήσει τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών με νίκη σε βάρος του Παναθηναϊκου στον τελικό κυπέλλου.

Μία κούπα όντως μπορεί να την σώσει την παρτίδα.

 

Όλοι συμφωνούν ότι η ακρίβεια απειλεί την κυβέρνηση του Μητσοτάκη αλλά σημειώνουν ότι αυτή η κατάσταση , προς το παρόν , δεν αλλάζει τις ισορροπίες με τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν κερδίζει έδαφος.

Αυτό θα πρέπει αν μη τι άλλο να προβληματίσει την Αξιωματική αντιπολίτευση που θα πρέπει μάλλον να αλλάξει τον τρόπο που αντιπολιτεύεται.

Το φυσιολογικό θα ήταν με τα όσα έχουν γίνει αυτά τα 3 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από την Νέα Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι 9 μονάδες μπροστά και όχι 9 μονάδες  πίσω !

 

Ζαλάδα έπιασε μια Αμερικανίδα τουρίστρια η οποία παραθερίζει στην Μύκονο με την κόρη της, όταν είδε τον λογαριασμό σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Η γυναίκα κλήθηκε να πληρώσει 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μία μερίδα καβουροπόδαρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η γυναίκα, πήγε σε γνωστό εστιατόριο του νησιού των ανέμων μαζί με την κόρη της και πλήρωσαν 520 ευρώ για τα κοκτέιλ και τα καβουροπόδαρα, ενώ ήταν προκαθορισμένο το φιλοδώρημα στα 78 ευρώ.

Μήπως τα καβουροπόδαρα ήταν ντυμένα με φύλλα χρυσού ;

Αυτά γίνονται μόνο στην ΜΥΚΟΝΟ !

 

Αυτή την περίοδο δεν είναι μόνο ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και οι διακοπές που γίνονται χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Προχθές Πέμπτη πρωί στα καλά καθούμενα αρκετές περιοχές στο κέντρο της Καβάλας μείνανε χωρίς ρεύμα για δύο ώρες !

Μάλιστα όσοι απευθύνθηκαν στο 5ψήφιο νούμερο  του ΔΕΔΔΗΕ για αυτές τις περιπτώσεις πήρανε την συνηθισμένη απάντηση : «Γνωρίζουμε ότι υπάρχει βλάβη αλλά δεν υπάρχει εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της».

Μας υποχρέωσες και δεν μας ρώτησες πόσο μας χρέωσες.

Το ότι υπάρχει βλάβη το ξέραμε και εμείς που δεν είχαμε ρεύμα.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε και πήραμε τους πλέον ειδικούς για να μάθουμε ήταν ο χρόνος  αποκατάστασης της βλάβης που  δεν μάθαμε για άλλη μια φορά ποτέ !

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και αλόρα !

 

Διαβάστε επίσης