• 19 Μαΐου 2024,

Άλεξ Χαντιτάτζι: «Συνεχίστε να πιστεύετε σε εμάς, θα τα καταφέρουμε!»

 Άλεξ Χαντιτάτζι: «Συνεχίστε να πιστεύετε σε εμάς, θα τα καταφέρουμε!»

Με νέο του μήνυμα στο social media ο Άλεξ Χαντιτάτζι ζητά τη συμπαράσταση του κόσμου στη μάχη που δίνει ο ΑΟΚ για την παραμονή.

Εμφανίζεται αισιόδοξος πως ο στόχος θα επιτευχθεί ενώ αναφέρει πώς όλοι στην ομάδα θα παλέψουν με ότι έχουν για να πανηγυρίσουν τη σωτηρία στο τέλος της χρονιάς.

Αναλυτικά τονίζει:

«Είμαστε μια ομάδα ικανή να κερδίζει κάθε παιχνίδι και τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Νιώθω πως η ομάδα μας επιτέλους το συνειδητοποίησε. Πιστεύω πως οι παίκτες μας είναι πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ. Ξέρουν γιατί, και για ποιόν παλεύουν.

Γνωρίζω πως πολύς κόσμος δε μας υπολογίζει και πιστεύει πως θα πέσουμε στη Γ’ Εθνική. Ξέρω πως οι φίλαθλοι της Καβάλας ανησυχούν. Συνεχίστε να πιστεύετε. Η υποστήριξη και η αγάπη σας μας εμπνέει και μας δίνει κίνητρο. Θα παλέψουμε για εσάς, για την πόλη και για αυτήν την ομάδα.

Μερικά από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα στον κόσμο υλοποιήθηκαν από ανθρώπους που επέμεναν να προσπαθούν και να παλεύουν όταν κάθε ελπίδα έδειχνε να σβήνει. Οι προπονητές μας, το προσωπικό, οι ποδοσφαιριστές και εγώ θα παλέψουμε με αίμα και ιδρώτα για να σώσουμε την ομάδα. Ξέρω πως μπορούμε, και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.

Το να τα παρατήσουμε δεν είναι επιλογή!»

Διαβάστε επίσης