• 29 Μαρτίου 2024,

Alex Haditaghi: «Είμαστε σε επαφές με παίκτες, θέλουμε να δημιουργήσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα»

 Alex Haditaghi: «Είμαστε σε επαφές με παίκτες, θέλουμε να δημιουργήσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Alex Haditaghi.

Ο Καναδοϊρανός επενδυτής μίλησε για την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου που δικαίωσε την Καβάλα και άνοιξε τον δρόμο για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Μεταξύ άλλων, ο Άλεξ Χαντινταγκί δήλωσε:

Για την απόφαση υπέρ της Καβάλας: «Η απόφαση είναι πολύ καλό νέο για την Καβάλα, τον οργανισμό και όσους θέλουν να τη δουν στη Super League 2. Μας δίνεται η ευκαιρία να φέρουμε παίκτες, να κάνουμε μια καλή ομάδα και όταν έρθει το δικαστήριο να εκθέσουμε τις απόψεις μας».

Αν θεωρεί ότι πήρε τη σωστή απόφαση: «Πιστεύαμε ότι αξίζαμε να είμαστε στη Super League 2, διαβάσαμε τους νόμους. Ζητήσαμε νομική άποψη από πολλούς δικηγόρους που είπαν ότι έχουμε δίκιο και δεν ενδώσαμε στην πίεση να δηλώσουμε συμμετοχή στην Γ’ Εθνική».

Αν θεωρεί ότι η απόφαση της ΕΕΑ ήταν απόφαση του Αυγενάκη: «Ο υπουργός είχε άποψη, η επιτροπή είχε άποψη. Δεν ήταν απόφαση ενός ανθρώπου. Μπορεί ο υπουργός να έχει τελευταία λέξη. Μας απογοήτευσε η ερμηνεία του νόμου. Θέλουμε τη δυνατότητα να εξηγήσουμε πράγματα στην ΕΕΑ, στον υπουργό για ποιο λόγο η Καβάλα ανήκει στη Super League 2 και πώς αυτή η περίπτωση είναι παράδειγμα και για άλλες».

Για την εγγυητική των 150 χιλιάδων: «Δεν είναι μόνο χρήματα. Το να δώσεις 150 χιλιάρικα δε σε κάνει επιτυχημένο. Είμαι έτοιμος να κάνω την Καβάλα μια πετυχημένη ομάδα. Στο παρελθόν η επιτροπή ήρθε αντιμέτωπη με αμφιλεγόμενους επιχειρηματίες που δημιούργησαν προβλήματα και στο ελληνικό δημόσιο. Ίσως είχαν μια προκατάληψη προς εμένα. Εγώ συνεργάζομαι με την κυβέρνηση του Καναδά σε επίπεδο έργων. Έχω λεφτά, ήρθα να φτιάξω μια σπέσιαλ ομάδα και με τον υπουργό διαφωνήσαμε στην ερμηνεία του νόμου».

Πόσες μεταγραφές θα κάνει η Καβάλα: «Η σκληρή δουλειά αρχίζει τώρα. Είμαστε σε επαφές με παίκτες. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί τη φετινή σεζόν και να δημιουργήσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

πηγή: metrosport.gr

Διαβάστε επίσης