Αλέξανδρος Ιωσηφίδης περί των θεμάτων της επικαιρότητας

 Αλέξανδρος Ιωσηφίδης περί των θεμάτων της επικαιρότητας

Στο ραδιόφωνο της Πρωινής μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας, εκλεγμένος με την παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη, κ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης. Σχολίασε θέματα της τοπικής επικαιρότητας, έκανε κριτική στη διοίκηση και της περιφέρειας αλλά και της περιφερειακής ενότητας Καβάλας.

Σχετικά με τις ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες του Νομού, για τις οποίες ήρθε στην Καβάλα και είδε από κοντά την κατάσταση ο κ. Τοψίδης, ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης είπε: «Ο Νομός Καβάλας παραμένει εκτός κάλυψης από αέρα. Το θέμα είναι καθοριστικό για την αντιχαλαζική προστασία.

Η από αέρος αντιχαλαζική προστασία πρέπει να επεκταθεί και για το Νομό Καβάλας. Διαπιστώνω ολιγωρία στην Περιφερειακή Ενότητα  μιας και δεν έστειλε ακόμη τα στοιχεία για τις ζημιές στα σταφύλια λόγω της πανδημίας.

Γενικά οι αγρότες του Νομού πρέπει να στηριχθούν περισσότερο και από το κράτος αλλά και από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης».

Για τα προβλήματα λειτουργίας της Διεύθυνσης Μεταφορών παραδέχθηκε ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού. Τόνισε ότι δεν πάρθηκαν μέτρα όταν έπρεπε. Φάνηκε να υποστηρίζει τη λήψη αποφάσεων που τις χαρακτήρισε «δυσάρεστες».

Μάλλον εννοούσε τις μετακινήσεις υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας από άλλες υπηρεσίες στη Διεύθυνση Μεταφορών. «Αυτό λένε όλοι, αυτό έγινε και σε άλλες περιφερειακές ενότητες» είπε για το θέμα ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Για το αεροπορικό σόου χαρακτήρισε τη μη πραγματοποίηση του στην Καβάλα ως μεγάλη απώλεια και ήττα. Πρέπει –είπε- ο κ. Ιωσηφίδης να μας εξηγήσουν αναλυτικά τους λόγους που η διοργάνωση έφυγε από την Καβάλα.

Διαβάστε επίσης