• 26 Απριλίου 2024,

Αλλαγή ώρας , αλλαγή ψυχολογίας !

 Αλλαγή ώρας , αλλαγή ψυχολογίας !

To  προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη θα είναι και το πρώτο άκρως Φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο αφού αμέσως μετά μπαίνουμε στον προθάλαμο του χειμώνα με αλλαγή ώρας , πτώση της θερμοκρασίας και αλλαγή ψυχολογίας.

Τα δύο πρώτα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για το τρίτο.

Πάντα κάθε Οκτώβρη όταν αλλάζει η ώρα και ισχύει η χειμερινή όπου νυχτώνει από τις 4:30 το απόγευμα η ψυχολογία αλλάζει.

 

Όπως ο ΟΜΠΑΜΑ λίγο πριν τελειώσει η θητεία του στον ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ έκανε μία Ευρωπαϊκή  tour και πέρασε και από την Ελλάδα στο πλαίσιο του αποχαιρετισμού έτσι και η Άνγκελα Μέρκελ κάνει κάτι παρόμοιο.

Μόνο που η Μέρκελ δεν είναι ΟΜΠΑΜΑ.

Η Μέρκελ, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, της θητείας της ως Καγκελάριος Γερμανίας έκανε πολλές πατάτες  τις οποίες παραδέχεται σήμερα χωρίς  όμως αυτό να έχει καμία ιδιαίτερη σημασία.

Για τον λόγο αυτό και στις χώρες που πάει για το τελευταίο αντίο  περνάει σχεδόν απαρατήρητη.

 

Το μήνυμα που στέλνουν οι Αυστραλοί ενόψει του Αυστραλιανού τουρνουά τένις είναι ότι δεν θα επιτραπεί να πάρουν μέρος αθλητές που δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν καμία υποχώρηση όσο διάσημος και αν είναι ο τενίστας.

Η καμπάνα αυτή χτυπάει πρώτα για τον Τστσιπά που πρόσφατα είχε δηλώσει ότι δεν έχει εμβολιαστεί και ότι επρόκειτο να το κάνει αυτό μέσα στο 2021.

Πως , πως …

Στην ίδια μοίρα είναι και ο Τζόκοβιτς που θα πρέπει επίσης να κάνει το εμβόλιο αν θέλει να διεκδικήσει και αυτός το τρόπαιο του Αυστραλιανού  τουρνουά.

Το δίλλημα είναι απλό :

Κορτ ή καναπές !

 

Αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να ξεχάσει το διάγγελμα του Γιωργάκη του Παπανδρέου  το 2010 ως πρωθυπουργός από το Καστελόριζο με φόντο τα τρεχαντήρια ;

Ήταν τότε που μας ανακοίνωνε  στην ουσία ότι για την χώρα αυτή και τους  πολίτες της ξεκινούσε μια άκρως  βασανιστική περίοδο που κατέστρεψε οικογένειες , έκλεισε επιχειρήσεις και «έκλεψε»  την αξιοπρέπεια μας.

Πώς να τα ξεχάσεις όλα αυτά και να πας να ψηφίσεις τον πρωθυπουργό που άνοιξε την πόρτα των μνημονίων και πάλι  για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ ;

Αυτά που ζητάει ο Γιώργος Παπανδρέου από τους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ νομίζω ότι είναι πάνω από τις δυνάμεις  τους.

 

Καταπέλτης ο εισαγγελέας στην υπόθεση της 37χρονης που έριξε το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα.

Τα 15 χρόνια μετά από αυτή την αγόρευση η 37χρονη τα έχει στο τσεπάκι της.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης