• 20 Απριλίου 2024,

Αλλάζουμε τον χρόνο με “ΖΗΝΟΒΙΑ”

 Αλλάζουμε τον χρόνο με “ΖΗΝΟΒΙΑ”

Όπως φαίνεται τον χρόνο θα τον αλλάξουμε με το φαινόμενο “ΖΗΝΩΒΙΑ” που μας επηρεάζει από χθες το βράδυ και φέρνει τα πάντα.

Κρύο τσουχτερό , βροχές , χιόνια και ισχυρούς ανέμους.

Είναι το πρώτο σοβαρό και άκρως χειμερινό καιρικό σύστημα που φέρνει επιτέλους τον χειμώνα και στην χώρα μας.

Στην Καβάλα το κύριο χαρακτηριστικό των επόμενων ημερών θα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες με ενισχυμένους βοριάδες χωρίς όμως φαινόμενα.

Είναι αυτό που λέμε ήλιος με δόντια.

Θα έχουμε ξαστεριά τα βράδια και κρύο στην διάρκεια της ημέρας.

Το θέμα είναι ότι το πάρτι παραμονή πρωτοχρονιάς στους πεζόδρομους  της πόλης δεν θα χαλάσει αφού με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν θα έχουμε φαινόμενα.

Τα φαινόμενα είναι που κάνουν την ζημιά αφού εκτός του ότι δυσκολεύουν τις μετακινήσεις μας επηρεάζουν αρνητικά και την ψυχολογία μας.

Τα χριστούγεννα τα περάσαμε ήρεμα , οικογενειακά και χωρίς υπερβολές.

Είμαστε έτοιμοι και την Πρωτοχρονιά που ίσως να ανεβάσουμε λίγο παραπάνω στροφές αφού πάντα η αλλαγή του χρόνου προκαλεί μία εσωτερική αναστάτωση.

Πάει ο παλιός ο χρόνος ας γιορτάσουμε παιδιά και τα γνωστά.

 

Είναι φοβερό αυτό το περιστατικό του πνιγμού του Βρετανού με τα δύο παιδιά του σε πισίνια στην Νότια Ισπανία όπου είχανε βρεθεί για να περάσουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Τόσο ο πατέρας όσο και τα δύο παιδιά δεν γνωρίζανε κολύμπι.

Και αναρωτιέμαι ποιός ο λόγος να βουτήξεις σε μία πισίνα όταν δεν γνωρίζεις κολύμπι ;

Στην αρχή πέσανε τα δύο παιδιά και όταν ο πατέρας διαπίστωσε ότι κινδυνεύουν έπεσε και αυτός για να τα σώσει και πνιγήκανε και οι τρείς !

Τραγικό !!!

Το τρίτο παιδί της οικογενείας που δεν έπεσε στο νερό δήλωσε στους αστυνομικούς “ότι στην πραγματικότητα δεν γνωρίζαμε κολύμπι”.

Είναι η λεγόμενη λανθασμένη εντύπωση η οποία στην προκειμένη περίπτωση στοίχισε την ζωή τριών ανθρώπων.

 

Μίνι διακοπές μεταξύ των άλλων , λόγω της εορταστικής περιόδου και για το δημοφιλές σήριαλ “ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ” που επανέρχεται με φοβερές ανατροπές και μία εγκυμοσύνη που θα φέρει τα πάνω – κάτω στα ΔΙΑΦΑΝΙ.

Αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις αφού είναι ένα σήριαλ που θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι έχουμε “κουμπώσει” στην καθημερινότητα μας.

 

Καλό Σαββατοκύριακο και και καλή προετοιμασία αφού καθόλη την διάρκεια αυτού του διημέρου θα γίνονται προετοιμασίες για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Σωστές αγορές , σωστές επιλογές σε όλα τα θέματα.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα λάθη που μας πάνε πίσω και μας χαλάνε την διάθεση.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης