• 3 Μαΐου 2024,

Άμεσα ο δρόμος σε κυκλοφορία

 Άμεσα ο δρόμος σε κυκλοφορία

Το τμήμα της οδού Βενιζέλου από το κόμβο Φαλήρου μέχρι την οδό Δαγκλή, θα δοθεί άμεσα σε κυκλοφορία αφού σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία οι εργασίες θα τελειώσουν νωρίτερα απ ότι αναμένονταν. Η πρώτη στρώση ασφάλτου έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου. Χθες από το πρωί μέχρι το μεσημέρι έπεσε το οριστικό στρώμα ασφάλτου και το έργο ολοκληρώθηκε. Το κόκκινο γαλάκτωμα θα στρωθεί στην οδό Βενιζέλου μετά από έναν περίπου μήνα, με τη βοήθεια και των καιρικών συνθηκών, όταν και ο δρόμος προσωρινά θα ξανακλείσει. Έτσι το έργο σ΄ αυτή τη φάση τελειώνει με την ασφαλτόστρωση, η οποία ολοκληρώθηκε χθες νωρίς το απόγευμα.

Ο ανάδοχος υποστηρίζει ότι στην οδό υπάρχουν πολλά φρεάτια, έτσι σήμερα το πρωί και το απόγευμα θα δουλέψει σε αυτά, για ν΄ αποκαταστήσει την ανωμαλία και να υπάρχει ομοιόμορφη η άσφαλτος σε όλη την οδό Βενιζέλου.

Όταν τελειώσουν οι εργασίες στα φρεάτια τότε ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία. Υπολογίζεται ότι αυτό θα γίνει την Τρίτη το πρωί αν και αρχικά προβλέπονταν  ο δρόμος να δοθεί στην κυκλοφορία την Τετάρτη το πρωί.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης έγιναν με επιτυχία και καλό συντονισμό από την εταιρία Βουγιουκλή Α.Ε.. Το έργο εκτελείται από μια άλλη τοπική εταιρία του κ. Βασίλη Στυλιανίδη.

Εντύπωση προκάλεσε ότι οι εργασίες στη Βενιζέλου συνεχίστηκαν μέχρι και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Η τροχαία Καβάλας δήλωσε την ικανοποίησή της για τον τρόπο που έγινε το έργο την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή. Βεβαίωσε δε πάρα πολλές παραβάσεις παράνομων σταθμεύσεων, τόσο στην οδό Ερυθρού Σταυρού, όσο και στην οδό Βενιζέλου. Το βασικό όμως πρόβλημα τις ημέρες του έργου είναι άλλο: «Δε μπορούμε να περιορίσουμε τα δίκυκλα» είπε εκπρόσωπος της εταιρίας Στυλιανίδη, καθώς δίκυκλα κινούνταν κανονικά στη Βενιζέλου όλες τις ημέρες των εργασιών, όχι όμως από το δρόμο, αλλά από το πεζοδρόμιο. Υπήρξαν έτσι αυξημένοι κίνδυνοι για ατυχήματα, καθώς στο πεζοδρόμιο κινούνταν κι οι πεζοί.

 

 

 

Διαβάστε επίσης