Αν όλοι αυτοί πηγαίνανε να ψηφίσουν και στις βουλευτικές εκλογές το ΚΙΝΑΛ σήμερα θα ήταν Αξιωματική Αντιπολίτευση

 Αν όλοι αυτοί πηγαίνανε να ψηφίσουν και στις βουλευτικές εκλογές το ΚΙΝΑΛ σήμερα θα ήταν Αξιωματική Αντιπολίτευση

Το ότι θα επικρατήσει η μετάλλαξη ΟΜΙΚΡΟΝ τους επόμενους μήνες στην Ευρώπη δεν είναι κάτι καινούργιο.

Αυτό το ξέρουμε , το περιμένουμε και  απλά ελπίζουμε ότι τα εμβόλια και αυτή την φορά  θα ανακόψουν την πορεία της.

Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει μεγάλη αύξηση των ραντεβού για  την 1η δόση εμβολίου  ενώ πολύ καλά πάει και η 3η αναμνηστική  αφού όσοι έχουν κάνει τις δύο και έχει περάσει το εξάμηνο έχουν αντιληφθεί  ότι έπρεπε , χθες , να κάνουν και την τρίτη αφού όπως  απόδειχθηκε το 5ο και 6ο μήνα τα αντισώματα πέφτουν.

Μάλιστα οι επιστήμονες ελπίζουν ότι οι επόμενες δόσεις που θα χρειαστεί να κάνουμε θα  είναι ετήσιες .

 

Μουδιασμένος ο κόσμος , μειωμένη η κίνηση τόσο στα εστιατόρια , καφέ – μπαρ αλλά και στην αγορά.

Ο κόσμος ζορίζεται , ο κόσμος φοβάται και δεν ανοίγεται.

Το ερώτημα είναι ότι αν τον Δεκέμβρη είναι τόσο υποτονική η κίνηση τον Γενάρη και τον Φλεβάρη που παραδοσιακά υπάρχει μία πτώση τι θα γίνει ;

 

Η νέα διοίκηση του ΑΟΚ είναι γεγονός ότι θέλει να δουλέψει  πάνω σε νέα πρότυπα που ίσως να μας φαίνονται και λίγο περίεργα.

Προχθές βγήκε μία ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 η οποία καλούσε να απευθυνθούν στα γραφεία της ΠΑΕ όσοι διαθέτουν διαμερίσματα ( τα οποία βέβαια πρέπει να πληρούν κάποιους όρους)  και είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση προκειμένου να στεγάσουν τους αρκετούς παίκτες που θα έρθουν στην πόλη μας.

 

Αυτή την εβδομάδα το μενού του καιρού θα έχει από όλα.

Και βροχές και καταιγίδες και χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο χειμώνας έχει αρχίσει να μας πολιορκεί.

 

Ωραίος ο Γιώργος Αλκαίος προχθές το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι με το ΜΕΓΚΑ.

Μετά από 11 χρόνια ο Αλκαίος έπιασε και πάλι το μικρόφωνο και μας γύρισε πίσω στην δεκαετία του 90’ όπου και μεσουρανούσε.

«Δεν γινόταν να μη σταματήσω. Έπρεπε να σταματήσω οπωσδήποτε. Ήταν καθαρά δικό μου θέμα» τόνισε, μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής με ειλικρίνεια .

Ο Γιώργος Αλκαίος από την ημέρα που σταμάτησε να τραγουδάει ασχολείται με τον τουρισμό κάτι που δεν πρόκειται να εγκαταλείψει αφού η προχθεσινή του εμφάνιση ήταν απλά μία παρένθεση που έκλεισε με το τέλος της εκπομπής.

 

Αν αυτοί που πήγανε να ψηφίσουν προχθές Κυριακή για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ πηγαίνανε να ψηφίσουν και στις βουλευτικές  τώρα το κόμμα θα ήταν αξιωματική αντιπολίτευση.

Η γενικότερη κινητοποίηση στο ΚΙΝΑΛ μετά από αρκετό διάστημα αδράνειας είναι πολύ θετικό γιατί η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να αποκτήσει και έναν αντίπαλο.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλό κουράγιο.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης