• 5 Μαΐου 2024,

«Αν το μάθαινα για το 6ο Γυμνάσιο μπορεί και να βρίσκαμε λύση»

 «Αν το μάθαινα για το 6ο Γυμνάσιο μπορεί και να βρίσκαμε λύση»

Σύντομη αλλά ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο της Πρωινής η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Δημωφέλεια κ. Αναστασία Ιωσηφίδου.

Η κυρία Ιωσηφίδου σχολίασε όλα όσα έχουν σχέση με τις δημοτικές εκλογές αλλά και αυτά που αφορούν το θέμα της επικαιρότητας (μαθητές 6ου Γυμνασίου). Δηλαδή την ευκαιρία που έχασαν οι μαθητές του 6ου  Γυμνασίου, τα έξοδα των οποίων για το ταξίδι τους στην Αθήνα δεν κάλυψε κάνεις. Η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης είπε ότι αν μάθαινε το αίτημα η ίδια, «τότε μπορεί και να βρίσκαμε λύση».

Εννοώντας ότι το θέμα το χειρίστηκε υπηρεσιακός παράγοντας που από την πλευρά του αντέδρασε σωστά αν και όχι ουσιαστικά. Η κ. Ιωσηφίδου για τα θέματα των δημοτικών εκλογών και την προεκλογική περίοδο είπε:

«Μου λένε ότι θα μας στηρίξουν ψηφοφόροι του Μάκη Παπαδοπούλου και του Βαγγέλη Παππά. Δεν το περίμενα. Θα φανεί στο αποτέλεσμα.  Το θέμα του 6ου Γυμνασίου το έμαθα σήμερα από την εκπομπή σας. Εμείς συνήθως ικανοποιούμε τέτοια αιτήματα γιατι  προβάλουν την πόλη».

 

Διαβάστε επίσης