• 20 Απριλίου 2024,

Ανακαινισμένο και ακόμη πιο όμορφο το «Κουτούκι του Σαρρή»

 Ανακαινισμένο και ακόμη πιο όμορφο το «Κουτούκι του Σαρρή»

Ο συμπολίτης επαγγελματίας Γιάννης Σαρρής πέρασε ένα καλό Καλοκαίρι στη Νέα Ηρακλείτσα. Εξυπηρέτησε πολύ κόσμο, πρόσφερε το γνωστό του συνδυασμό: Άριστη ποιότητα και καλές τιμές. Πλέον ήρθε η ώρα της επιστροφής στο κέντρο της πόλης. Μόνο που η διαδικασία δεν είναι συνηθισμένη. Δεν είναι απλή. Προηγήθηκε ριζική ανακαίνιση κι έτσι το χειμερινό «Κουτούκι του Σαρρή» είναι ακόμη πιο όμορφο.

Βρίσκεται πάντα στο 2ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου, ισόγειο από την πλευρά της οδού Ομονοίας. Λειτουργεί εκεί από το 2013. Φέτος απέκτησε χρώμα. Μια ωραία σκέψη, μια διαφορετική προσέγγιση. Η επαναλειτουργία ορίστηκε για τη Παρασκευή 18 Οκτώβρη κι έτσι οι προετοιμασίες αυτό το διάστημα κορυφώνονται. Ειδικά ως προς τις νέες γεύσεις που θα προσφερθούν.

Μπαίνοντας στο χώρο η έκπληξη είναι μεγάλη και θετική. Λευκά τραπέζια αλλά χρωματιστές καρέκλες. Μια νότα αισιοδοξίας. Στον μεγάλο τοίχο υπάρχει ένα εντυπωσιακό πανύψηλο ράφι γεμάτο προϊόντα τροφίμων. Μια αναφορά στο παρελθόν, στα παραδοσιακά παντοπωλεία που δύσκολα βρίσκεις να λειτουργούν σήμερα. Κάπως έτσι ενώ μπαίνεις στο κατάστημα για συγκεκριμένο λόγο, αμέσως παρασύρεσαι προκειμένου να εξετάσεις λεπτομερώς όλα τα προϊόντα στο ράφι. Κι όταν καθίσεις στην καρέκλα, τότε τα σουπλέ κεντρίζουν εκ την προσοχή σου. Πάνω στα σουπλέ υπάρχουν τρεις φωτογραφίες κι ισάριθμα κείμενα. Ιστορικού περιεχομένου. Για την Καβάλα και την μετατροπή της μεγάλης καπναποθήκης σε Εμπορικό Κέντρο.

Η ανακαίνιση δημιούργησε κι άλλες εκπλήξεις, τις οποίες ο επισκέπτης θα ανακαλύψει μόνος του. Το τελικό αποτέλεσμα ελάχιστα θυμίζει τα προηγούμενα δεδομένα. Ίδια έμειναν η ποιότητα του προσφερόμενου φαγητού, οι λογικότατες τιμές και φυσικά το αυθόρμητο και διαρκές χαμόγελο του ακούραστου Γιάννη Σαρρή. Καλές δουλειές.

 

Διαβάστε επίσης