Ανακαλύψτε Επώνυμα Προϊόντα Για Υγιή Και Λαμπερά Νύχια

 Ανακαλύψτε Επώνυμα Προϊόντα Για Υγιή Και Λαμπερά Νύχια

Ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό αποτέλεσμα manicure – pedicure απαιτεί προϊόντα εγγυημένης ποιότητας, που θα περιποιηθούν σωστά τα νύχια κάνοντάς τα υγιή και λαμπερά.

Το In BeautyLand ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται κάθε επαγγελματίας για ένα άριστο αποτέλεσμα, γι’ αυτό φροντίζει να σας προμηθεύει με όλα τα επαγγελματικά προϊόντα που θα χρειαστείτε ώστε να το πετύχετε!

Προϊόντα ονυχοπλαστικής σε πλούσια ποικιλία

Αμυγδαλέλαιο Almond Sweet Oil 1Lt.

 Τα προϊόντα ονυχοπλαστικής, που θα βρείτε στο πιο ενημερωμένο και εύχρηστο e-shop επαγγελματικών ειδών, είναι οικονομικά και ποιοτικά ώστε να εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αναζητήστε όλα τα προϊόντα που θα φροντίσουν τα νύχια σε χέρια και πόδια, όπως λαδάκια και θεραπείες, και τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως είναι οι τροχοί και τα φουρνάκια νυχιών, για να προσφέρετε ένα ασυναγώνιστο μανικιούρ και πεντικιούρ.

Primer από τις διασημότερες εταιρείες

Thuya Primer Without Acid 14ml.

Η χρήση του Primer νυχιών κατά την προετοιμασία που γίνεται για το ημιμόνιμο είναι απαράβατος κανόνας, καθώς αφαιρείται η λιπαρότητα από τα νύχια και τα προϊόντα εφαρμόζονται ακόμα καλύτερα.

Επιλέξτε το κατάλληλο primer για νύχια μέσα από τη συλλογή των προϊόντων, που υπογράφουν brands που αποτελούν εγγύηση, και κερδίστε ένα σωστό αποτέλεσμα υψηλής αντοχής.

Semilac για απαράμιλλο ημιμόνιμο

Το brand Semilac διαθέτει ένα πλούσιο χρωματολόγιο από ημιμόνιμα βερνίκια για κάθε εποχή και κάθε γούστο, το οποίο μπορείτε να εξερευνήσετε στο In BeautyLand. Ανακαλύψτε, online και σε super προσφορές, top, base, primer και βερνίκια για ημιμόνιμα τα οποία είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. και εγγυώνται μεγάλη διάρκεια και χρώμα που εντυπωσιάζει.

Περιηγηθείτε στο inbeautyland.gr και αναζητήστε τον εξοπλισμό που θα διευκολύνει τη δουλειά σας και θα εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να προσφέρετε στις πελάτισσές σας. Πραγματοποιήστε την αγορά σας με ένα κλικ και παραλαβετέ τη άμεσα, με δωρεάν μεταφορικά από 47€ και πάνω!

Διαβάστε επίσης