Ανακοίνωση της ΔΕΗ για τους καταναλωτές της Θάσου

 Ανακοίνωση της ΔΕΗ για τους καταναλωτές της Θάσου

Η ΔΕΗ, επιβεβαιώνοντας την κοινωνική της ευαισθησία, στηρίζει έμπρακτα τους κατοίκους των Δήμων Θερμαϊκού και Θάσου, οι οποίοι επλήγησαν από τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις και πυρκαγιές αντίστοιχα.

Ειδικότερα, η ΔΕΗ ανακοινώνει την αναστολή των αποκοπών παροχών πελατών με ληξιπρόθεσμες οφειλές στους δήμους Θερμαϊκού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Θάσου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, οι οποίοι έχουν κηρυχθεί από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ελεγχόμενη η κατάσταση στη Θάσο

«Η φωτιά δεν τέθηκε υπό έλεγχο, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη» είπαν χθες βράδυ εκπρόσωποι των αρχών για τις φωτιές στη Θάσο. Τα λόγια τους είναι προσεκτικά και μετρημένα αφού όλοι συνεχίζουν να ανησυχούν και να φοβούνται τις αναζωπυρώσεις. Χθες ήταν η 4η μέρα του περιστατικού με σχετική ησυχία στη βόρεια πλευρά του νησιού, ρίψεις νερού έγιναν από τα εναέρια μέσα μόνο στο νότο. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δεν αποχωρούν, το προσωπικό αντικαθίστανται με ξεκούραστους άνδρες και γυναίκες.

* Συνεχίζεται η  συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης μέχρι και σήμερα Τετάρτη 15  Σεπτεμβρίου. Η Θασιακή Ένωση Καβάλας, για τις ανάγκες  των εθελοντών που συμμετέχουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών στη Θάσο, χρειάζεται επειγόντως: Νερά, στιγμιαίους καφέδες (σπαστούς), χυμούς, κρουασάν και γάντια εργασίας. Τόπος παράδοσης: Γραφείο συλλόγου, Στοά Μ. Αλεξάνδρου 28, 2ος όροφος.Πληροφορίες: 6946515344

* Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καβάλας, αλλά και ο Εμπορικός Σύλλογος ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες όλων όσων βρίσκονται στη Θάσο κι εργάζονται για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας έστειλε βοήθεια μέσω της Θασιακής Ένωσης, ενώ ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών συμμετείχε στην εξόρμηση με τα μέλη του, στέλνοντάς τους είδη πρώτης ανάγκης. Η αποστολή και των δύο Συλλόγων έγινε χθες.

Διαβάστε επίσης