• 24 Απριλίου 2024,

Ανακοινώσεις του Συλλόγου Πνοή

 Ανακοινώσεις του Συλλόγου Πνοή

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την άμεση ανταπόκριση που έχουμε πάντα σε κάθε ανακοίνωση με την οποία ζητούμε κάτι. Έτσι πριν από λίγο καιρό ζητήσαμε 1 παιδικό καροτσάκι και μας ήρθαν τρία. Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τα διαθέσαμε ήδη όλα γιατί στο μεταξύ είχαμε και νέα αιτήματα από καινούργιες μανούλες. Μέσα από αυτή την ανακοίνωση επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Κα Γιώτα Γιορμπαλίδου που ήταν η πρώτη που ανταποκρίθηκε άμεσα αλλά επιπλέον και γιατί μας στηρίζει αθόρυβα εδώ και πολύ καιρό προσφέροντας μέσα από το κατάστημα εστίασης που διαθέτει το “ΚΟΥΚΙ & ΤΟ ΡΕΒΥΘΙ” κάθε μήνα 10 μερίδες φαγητό.

-Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 μοιράστηκαν σε 140 οικογένειες που υποστηρίζονται από την ΠΝΟΗ τρόφιμα. Το παντοπωλείο του Συλλόγου πάνω από 6 χρόνια τώρα κάθε μήνα ανελλιπώς διαθέτει αυτά που συγκεντρώνει από τις προσφορές και τις χορηγίες του κόσμου και ποτέ δεν έχει πέσει κάτω από τις 100 οικογένειες. Ευχαριστούμε όλους εσάς που βρισκόσαστε συνεχώς υποστηριχτές μας στο έργο μας και αυτό μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς για να το συνεχίσουμε.

Η επόμενη διανομή μας θα είναι αρχές Απριλίου και πριν το Σάββατο του Λαζάρου. Κάθε προσφορά είναι πάντα δεκτή. Ο χώρος μας είναι ανοικτός κάθε ημέρα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή και από 10.00 π.μ. μέχρι 13.00

-Κάνουμε γνωστό ότι οι ώρες λειτουργίας της ΠΝΟΗΣ αλλάζουν από την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 και θα είναι οι παρακάτω:

Από ΔΕΥΤΕΡΑ μέχρι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : από 10.00 π.μ. μέχρι 13.00.

 

Διαβάστε επίσης