Ανακοίνωση με… αιχμές από την ΑΕΚ Καβάλας

 Ανακοίνωση με… αιχμές από την ΑΕΚ Καβάλας

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλες τις τελευταίες εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα το δημοφιλέστερο άθλημα που όλοι εμείς που το υπηρετούμε διατυμπανίζουμε ότι το αγαπάμε, θα θέλαμε να τοποθετηθούμε δημόσια και να εκφράσουμε τις απόψεις μας θέτοντας προ των ευθυνών τους όλους αυτούς που ορίζουν τις τύχες του.

Δεν μπήκαμε ποτέ και ούτε πρόκειται να μπούμε σε καμιά συναλλαγή με οποιονδήποτε για να διαπραγματευτούμε την κατηγορία που θα αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Κάναμε λάθη, τα αποδεχόμαστε και είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε όπου αποφασίσουν οι αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές. Δεν ζητήσαμε από κανέναν να ψηφίσει οποιαδήποτε αναδιάρθρωση για να επωφεληθούμε από τις , κατά γενική ομολογία, πολύ δύσκολες συνθήκες που προκύψανε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και γενικά για το ποδόσφαιρο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Συνθήκες οι οποίες οδήγησαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη να ψηφίσει την τροπολογία που στην ουσία προτρέπει τις διοργανώτριες αρχές των περισσότερων ομαδικών αθλημάτων να ξανασκεφτούν πως θέλουν οργανώσουν τα πρωταθλήματα τους την καινούργια χρονιά, αναγνωρίζοντας έτσι το γεγονός ότι θα ήταν άδικο για κάποιες ομάδες να χάσουν αυτό που δεν τους δόθηκε το δικαίωμα να διεκδικήσουν εντός των αγωνιστικών χώρων εξ αιτίας της αναπόφευκτης διακοπής των πρωταθλημάτων.

Μένουμε πιστοί πάντα στις αρχές και τη φιλοσοφία με την οποία επιλέξαμε να διοικήσουμε – υπηρετήσουμε αυτό τον τεράστιο σύλλογο, με πρακτικές που να αποδεικνύουν ότι είμαστε αφοσιωμένοι στις ιστορικές αξίες , στην πνευματική, την ηθική και τη σωματική καλλιέργεια των αθλητών μας , των φιλάθλων και του πολιτισμού του τόπου μας.

Και ταυτόχρονα να δείχνουν ότι δεν είμαστε ένα ιστορικό μνημείο αλλά ότι είμαστε διαρκώς σύγχρονοι , φρέσκοι , ανανεωμένοι, προσαρμοσμένοι αρμονικά στις εξελίξεις και απαιτήσεις του 21ου αιώνα.

Έχοντας ως βασικό σκοπό πάντα να δημιουργούμε τις καλύτερες συνθήκες για να αθλούνται ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και παιδιά από πολύ μικρές ηλικίες και να διακρίνονται εντός των αγωνιστικών χώρων και μόνο εκεί.

Για όλους αυτούς τους λόγους για μια ακόμη φορά δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ούτε ζητάμε, ούτε παρακαλάμε, ούτε διαπραγματευόμαστε την τιμή και την περηφάνια αυτού του ιστορικού σωματείου. Είμαστε εδώ, ενωμένοι και δυνατοί όσο ποτέ άλλοτε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση με τον ίδιο ζήλο και πολύ περισσότερη όρεξη και διάθεση.

Άλλωστε…

Με τον καιρό να ναι κόντρα έχει τιμή σαν πετάς… Υ.Γ. Είμαστε βέβαιοι ότι οι άνθρωποι που εμπιστευτήκαμε να μας εκπροσωπούν ξέρουν καλύτερα από όλους ποιο είναι το καλύτερο για το Καβαλιώτικο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και αυτό θα πράξουν.

Υ.Γ.1 Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξεχάσουμε όλους όσους προσπάθησαν να χτυπήσουν από παντού, όλη τη χρονιά, μια ομάδα που μέσα στις δυσκολίες της πάλευε να αντέξει…

Υ.Γ.2 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης