Ανακοίνωση της Κοινότητας Φίλων ΝΙΚΗΣ Καβάλας

 Ανακοίνωση της Κοινότητας Φίλων ΝΙΚΗΣ Καβάλας

Η ΝΙΚΗ είναι μία νέα, εντελώς διαφορετική πολιτική κίνηση που δε μοιάζει με καμία άλλη στην προέλευσή της, στο πνεύμα της, στην οργάνωση και στους σκοπούς της.

Συστρατεύει όλον τον Ελληνικό Λαό με μια εξαίρεση: δεν γίνονται δεκτοί όσοι χρημάτισαν βουλευτές, ευρωβουλευτές ή κυβερνητικοί ανεξαρτήτως χώρου. Η Διοίκηση της ΝΙΚΗΣ είναι συλλογική και όχι αρχηγοκεντρική και ρόλος της είναι να διαφυλάσσει την ενότητα χωρίς εκτροπές από τους στόχους της.

Χαράσσει πολιτικές βασισμένες σε αξίες της Ρωμηοσύνης μακρυά από δεξιές και αριστερές παρωπίδες. Αντικειμενικός σκοπός της ΝΙΚΗΣ είναι η κατάργηση της κομματοκρατίας, των πελατειακών σχέσεων και της παράλογης επιρροής των κομματικών μηχανισμών στις συνταγματικές και κρατικές εξουσίες.

Το δε κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΙΚΗΣ δίνει πραγματική ελπίδα στον απογοητευμένο Έλληνα, προτάσσοντας τις αξίες της Οικογένειας, της Φιλοπατρίας και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας. Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στην ιστοσελίδα www.NIKH.gr και στην Κοινότητα Φίλων ΝΙΚΗΣ Καβάλας, Kavala@NIKH.gr

Διαβάστε επίσης