• 20 Μαΐου 2024,

Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Τάσου Τσολάκη στον Δήμο Νέστου

 Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Τάσου Τσολάκη στον Δήμο Νέστου

Αγαπητές – Αγαπητοί Συνδημότες, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την πρόθεση μου, του να είμαι υποψήφιος, για «το αξίωμα του Δημάρχου Νέστου» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβριου, με τον νέο δημοτικό συνδυασμό «Ο Δήμος αλλάZει – Τάσος Τσολάκης».

Είμαστε ένας δήμος χωρίς σημείο αναφοράς, ένας τόπος που αρνείται να δείξει και να αναδείξει την ταυτότητα του. Έχουμε αδικήσει τον τόπο μας, αδικούμε τους εαυτούς μας.

Αλλαγή στα αυτοδιοικητικά δεδομένα

Τα δεδομένα για την αυτοδιοίκηση αλλάζουν διαρκώς. Απαιτείται γνώση και εμπειρία προκειμένου να αξιοποιηθεί κάθε ευκαιρία προς όφελος των πολιτών. Υπό αυτό το πρίσμα, προχωρήσαμε στη σύνθεση ενός ψηφοδελτίου που βασίζεται σε μια αταλάντευτη σύνθεση ιδεών, αρχών και αξιών.

Σήμερα είναι ζήτημα πολύπλοκο και επίπονο, που άλλους τους αποθαρρύνει και άλλους τους εξιτάρει. Όσοι αγαπάμε τον τόπο μας, πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τις γνώσεις, την εμπειρία και την ενεργητικότητά μας, προς όφελος των δημοτών, πέρα από κομματικά στεγανά και άγονες μικρότητες.

Το όραμα μας

Για να υλοποιήσουμε το όραμά μας, για να γίνει πραγματικότητα η ανατροπή και η επανεκκίνηση στον Δήμο Νέστου, θεωρούμε πολύτιμη τη συμμετοχή όλων των δημοτών, αλλά κυρίως των νέων ανθρώπων.

Στοίχημα όλων είναι η ενεργοποίησή τους. Ας τους δώσουμε χώρο ώστε να μπορούν να εκφρασθούν και ας τους «δώσουμε χώρο» να δημιουργήσουν. Έχουν τις γνώσεις και προφανώς τη διάθεση για να μεγαλουργήσουν. Τους περιμένουμε.

Έκκληση για ειλικρινή συμπαράσταση

Όλοι όσοι συμμετέχουμε στο συνδυασμό, πιστεύουμε ότι μετά τις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, εμείς θα είμαστε οι εντολοδόχοι της ευθύνης  και της σοβαρότητας, για την διαχείριση του Δήμου μας. Ως πιστός και ανυστερόβουλος συμπολίτης σας, σας καλώ όλες και όλους στο πλευρό μας, για τις 8 Οκτωβρίου, με ανοιχτό το πολιτικό θεματικό μας πεδίο συζήτησης και προβληματισμού.

Με πολλή εκτίμηση

«Ο Δήμος αλλάZει – Τάσος Τσολάκης»

Διαβάστε επίσης