Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Συγκλονιστική η συμπαράσταση του κόσμου»

 Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Συγκλονιστική η συμπαράσταση του κόσμου»

Στη βοήθεια του κόσμο στο ματς με το Αγρίνιο στάθηκε περισσότερο ο προπονητής της Καβάλα BC στις δηλώσεις που έκανε στο proininews. Τόνισε επίσης ότι η νίκη επί του Αγρινίου ήταν  η πιο δύσκολη των τελευταίων αγωνιστικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο .proininews.

Ερώτηση: Η άποψη σας για το ματς με το Αγρίνιο;

Απάντηση:  Το σίγουρο είναι ότι μετράει η νίκη και το τελικό αποτέλεσμα. Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Κάτι τέτοιο το περιμέναμε.

Το Αγρίνιο έχει αλλάξει προπονητή και είχε νικηφόρα αποτελέσματα οπότε ήρθε με καλή ψυχολογία  στην Καβάλα.  Γνωρίζαμε ότι δίνει πολύ έμφαση στο κομμάτι της άμυνας, οπότε περιμέναμε ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Αυτό το επέτρεψαν και οι διαιτητές και από τις δυο πλευρές. Στο πρώτο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά και πήραμε μια διαφορά.  Αν όμως σε αυτά τα παιχνίδια δεν είσαι συγκεντρωμένος 40 λεπτά δεν μπορείς να είσαι άνετος. Στο β` μέρος χάσαμε το σκορ ασφαλείας, κάπου την πατήσαμε. Στο τέλος μίλησε η προσωπικότητα κάποιων παικτών που έχουμε στην ομάδα αλλά και η τεράστια στήριξη του κόσμου. Κάπως έτσι πήραμε τη νίκη.

Ερώτηση: Ο κόσμος στο τελευταίο διάστημα του αγώνα… θύμισε Α1.

Απάντηση:  Ηταν συγκλονιστικός ο κόσμος, συγκλονιστική η συμπαράσταση. Μας έσπρωξε.  Νομίζω ότι ήταν καταλυτικό για να πάρουμε τη νίκη.

Θέλω να ευχηθώ σε όλο το Καβαλιώτικο μπασκετικό κοινό,  καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα.

Ερώτηση: Πλέον η Καβάλα BC  έχει βρεθεί στο βαθμολογικό πίνακα μέσα στις προνομιούχες θέσεις ενώ βέβαια έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Απάντηση:  Αυτός είναι ο στόχος. Εχουμε διανύσει το 1/3 του πρωταθλήματος, οπότε υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Πρέπει να είμαστε υγιείς.

Από εκεί και πέρα μέσα από τη δουλειά και τη ψυχολογία που έχουμε αποκτήσει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.

Ερώτηση: Με το Αγρίνιο ήταν και η πιο σημαντική νίκη των τελευταίων αγωνιστικών;

Απάντηση: Ηταν η πιο δύσκολη. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο δεν υποτιμούμαι κανέναν αλλά ήταν η πιο δύσκολη έτσι όπως εξελίχθηκε.

Ερώτηση: Μήπως η διακοπή δεν θα  ωφελήσει και ενώ η ομάδα έχει βρει καλό  ρυθμό;

Απάντηση: Κοιτάξτε δε νομίζω ότι θα υπάρξει θέμα. Εχουμε 5 παιδιά από την Αθήνα και 2 από τη Θεσσαλονίκη και έχουν τη διάθεση και την επιθυμία να πάνε στις οικογένειες τους.  Το θέλουνε πάρα πολύ οπότε αυτό θα τους τονώσει ακόμη περισσότερο τη ψυχολογία.

Ερώτηση: Μετά είναι το παιχνίδι με το Ανατόλια.

Απάντηση: Είναι μια ομάδα πολύ έμπειρη με καλό ρόστερ. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμεις πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε αναμέτρηση.

 

Διαβάστε επίσης