Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Θα δούμε που βρισκόμαστε στο πολύ δύσκολο ματς με Ιπποκράτη»

 Ανδρέας Καραπιπερίδης: «  Θα δούμε που βρισκόμαστε στο πολύ δύσκολο ματς με Ιπποκράτη»

  Δηλώσεις στους 93,7 έκανε ο προπονητής της Energean Kavala BC Ανδρέας Καραπιπερίδης για τη νίκη πρόκριση μέσα στο Φίλιππο Βεροίας αλλά και για το ματς της Τετάρτης με τον Ιπποκράτη Κω.

Για το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου τόνισε: « Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν παίκτη πολύ έμπειρο ενώ δώσαμε δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα με δικά μας λάθη να αποκτήσει ψυχολογία.  Βρήκε ρυθμό ο Φίλιππος ενώ γενικά έχει έμπειρους παίκτες. Προσπαθούσαμε στο β` ημίχρονο πολλές φορές να πάρουμε πλεονέκτημα και να πάρουμε μια διαφορά ασφαλείας αλλά σε μερικά διαστήματα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι με αποτέλεσμα ότι χτίζαμε το γκρεμίζαμε εύκολα. Ετσι είναι η περίοδος της προετοιμασίας και είναι καλό να βλέπεις τα λάθη για να τα διορθώνεις.  Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ καλό τεστ απέναντι σε μια ομάδα που θα έχει καθοριστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής. Ο Κοθράς είναι πολύ έμπειρος και έχει φάει τις κατηγορίες με το κουτάλι. Δεν κάναμε αυτό που είχα ζητήσει στο μαρκάρισμα του.  Αυτοί οι παίκτες όταν παίρνουν ψυχολογία, εύκολα μπορούν να σε σκοτώσουνε. Σίγουρα πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα ματς για να αποκτήσουμε σαν ομάδα και το πνεύμα του νικητή».

Για τον Ιπποκράτη Κω και τη νίκη που πέτυχε στον Ιωνικό Νικαίας: «  Θεωρώ ότι κανείς δεν περίμενε να γίνει κάτι τέτοιο. Ισως και οι ίδιοι να μην το περιμένανε. Αυτό όμως δεν μειώνει την αξία του νικητή. Ο Ιπποκράτης έχει ένα πολύ καλό ρόστερ με δυο παιδιά που έχουν παίξει πολλά χρόνια στην Α1 κατηγορία, ο Ασημακόπουλος και ο Χαρίσης. Επίσης έχει έμπειρο προπονητή. Αν δεν είσαι σοβαρός μπορεί να το πληρώσεις από οποιαδήποτε ομάδα. Αυτό πρέπει να γίνει ένα μάθημα για όλους.   Δεν το περίμενε κανείς γιατί ήταν και στην έδρα του Ιωνικού. Σαφέστατα είναι πολύ δύσκολο το ματς της Τετάρτης. Είναι μια ομάδα με μεγάλο μπάτζετ και παίκτες με εμπειρία όπως προανέφερα.  Θα είναι πολύ δυνατό τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε. Με την ΑΕΚ είναι πολύ μακρινό. Πρέπει να βλέπουμε την ομάδα μας, να γίνουν αυτά τα παιχνίδια και κυρίως να είμαστε πανέτοιμοι την πρώτη αγωνιστική».

Διαβάστε επίσης