Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Θα παλέψουμε με τα όπλα που έχουμε»

 Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Θα παλέψουμε με τα όπλα που έχουμε»

Ο προπονητής της Energean Kavala BC Ανδρέας Καραπιπερίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας υποστήριξε ότι η ομάδα ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο μέρος.

Αναλυτικά είπε: « Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.  Δυστυχώς για μας πέτυχε πάνω στην αλλαγή του προπονητή στην αντίπαλη ομάδα και οι παίκτες του Ιωνικού βγάλανε πολύ πάθος. Αυτή η αλλαγή προπονητή επηρέασε θετικά για τους αντιπάλους και αρνητικά για μας.  Εμείς ανταποκριθήκαμε καλά στο Α` μέρος. Το πήγαμε το ματς εκεί θέλαμε να το πάμε με καλές άμυνες αλλά και κάποια σουτ που μας βγήκανε.  Δεν μπήκαμε με καθόλου καλό μυαλό, συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση στο β` μέρος. Ειδικά στο κομμάτι της επίθεσης. Δεν οργανώσαμε καλά την ομάδα δεν μπήκανε κάποια ελεύθερα σουτ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτούμε εύκολες επιθέσεις από τον αντίπαλο που έχει μια τρομερή ποιότητα και ξέρει να τιμωρεί τα λάθη το αντιπάλου.  Από την αρχή αυτό το συγκεκριμένο ματς ήταν μόνο να το παλέψουμε. Δυστυχώς οι δυο τραυματισμοί του Καμάρα και του Κουμλέλη μας στοίχησαν πολύ.

Η ομάδα ενώ πήρε ψυχολογική ανάταση με την καλή εμφάνιση στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι αλλά και τις δυο μεταγραφές, ήρθαν αυτοί οι δυο τραυματισμοί. Ηταν δυο αναπάντεχα γεγονότα με δυο παίκτες που παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην ομάδα και σίγουρα επηρεαστήκαμε πολύ στη ψυχολογία.  Ευχόμαστε περαστικά στον Νίκο Καμάρα που θα χειρουργηθεί στο χέρι του.  Με τα όπλα που έχουμε θα παλέψουμε. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο.  Εμείς θα πάμε να παλέψουμε και στο επόμενο ματς αφού πρώτα δώσουμε μεγάλη έμφαση στη ψυχολογία αλλά και σε κάποιες λεπτομέρειες».

 

 

Διαβάστε επίσης