• 19 Μαΐου 2024,

Άγγελος Διγκόζης στους 93,7: « Θα δουλέψουμε με όλες μας, τις δυνάμεις»

 Άγγελος Διγκόζης στους 93,7: « Θα δουλέψουμε με όλες μας, τις δυνάμεις»

Δηλώσεις πριν από λίγο του Άγγελου Διγκόζη, στους 93, 7, παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα:

«Είμαστε παιδιά εγώ και ο Κώστας(Τσαλίκης) που προσφέραμε στον ΑΟΚ. Επίσης μας βοήθησε ο ΑΟΚ να αναδειχθούμε και να παίξουμε σε υψηλότερο επίπεδο. Όταν είχα έρθει ο ΑΟΚ περνούσε μια δύσκολη φάση και σωθήκαμε την τελευταία αγωνιστική, με τη νίκη επί της Παναχαϊκής. Τότε η ομάδα είχε κάνει πολλές μεταγραφές και ήμασταν στην τελευταία θέση αλλά πετύχαμε το στόχο μας.

Τώρα επίσης   η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη φάση, λόγω των δυο τελευταίων αποτελεσμάτων. Δε θα πω το αποτέλεσμα μέσα στο Λαγκαδά. Δε θεωρώ εγώ ότι ήταν αποτυχία. Αν και η ομάδα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι καλές και κακές στιγμές.

Δυστυχώς αυτός που φεύγει πάντα είναι ο προπονητής. Εχω έρθει και εγώ μια- δυο φορές, σε αυτή τη θέση που είναι ο Γιάννης(Ταουσιάνης). Καταλαβαίνω ότι ο άνθρωπος είναι στεναχωρημένος. Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που κρίνει, τη δουλειά ενός προπονητή.

Δε μπορώ να υποσχεθώ θαύματα στον κόσμο. Θαύματα δε γίνονται από τη μέρα στην άλλη. Εγώ και ο Κώστας(Τσαλίκης) επειδή έχουμε κάνει και συμπαίκτες στην Καλαμαριά, γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Θα δουλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε, για να έχει αυτή η προσπάθεια αποτέλεσμα.

Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί η ομάδα έχει μείνει πολύ πίσω και έχει να συναγωνιστεί, δυο καλές ομάδες με πολύ δυνατά ρόστερ.

Εύχομαι και πιστεύω ότι με λίγο η πολύ τύχη, να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό και στο τέλος να τα καταφέρουμε»

 

Ολοκληρωμένη η συνέντευξη αύριο στην εφημερίδα «Πρωινή»

Διαβάστε επίσης