Ανοίγουν Γυμνάσια – Λύκεια – Από 1η Φεβρουαρίου goodbye play station !

 Ανοίγουν Γυμνάσια – Λύκεια  – Από 1η Φεβρουαρίου goodbye play station !

Η είδηση για το άνοιγμα Λυκείων και Γυμνασίων από 1η Φεβρουαρίου ήταν η καλύτερη είδηση  που ακούσαμε το τελευταίο διάστημα αφού αυτή η επαναλειτουργία θα βγάλει έξω από τα σπίτια και τους έφηβους που είχανε πάρει master στο play station.

Τόσες  ώρες μέσα στο σπίτι και να θέλεις δεν μπορείς να αποφύγεις εύκολα αυτή την παγίδα.

Οι μεγάλοι το ρίξανε στις «ΑΓΙΡΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» και οι μικρότεροι στο play station.

Το θέμα είναι πως μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής θα προσαρμοστούν και πάλι οι μαθητές στην δια ζώσης εκπαίδευση που έχει σαφώς μεγαλύτερες απαιτήσεις  ;

Θα περάσει αρκετός χρόνος μέχρι να βρούνε τα παιδιά τα πατήματα τους και κυρίως τα παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου που είναι  στα ντουζένια τους και λόγω εφηβείας.

 

Βάση του ίδιου προγραμματισμού το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων πάει για 15 Φεβρουαρίου και ακολουθεί η εστίαση που το πιο πιθανό είναι να ανοίξει μέσα στον Μάρτιο.

Η επιδημιολογική  εικόνα της χώρας είναι πολύ καλή , το αναγνωρίζουν πλέον όλοι και η επιτροπή των λοιμωξιολόγων που δεν βιάζεται όμως να επαναφέρει και άλλες οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες για να μην βάλει σε κίνδυνο αυτό το επίτευγμα της Ελληνικής κοινωνίας.

Αυτή η επιτυχία απομακρύνει το ενδεχόμενο ενός τρίτου κύματος που θα ήταν καταστροφικό σε όλα τα επίπεδα.

 

Μετά τον Ηλία Χούτο που είχε πάρει μέρος στο Survivor No1 είναι η σειρά του Νέρι Καστίγιο για το φετινό παιχνίδι επιβίωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Νέρι  ταξιδεύει στον Αγ.Δομίνικο τις επόμενες ημέρες.

 

Η τελευταία ταινία του Τζέημς Μποντ « No time to Die»  θα κάνει τελικά πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 21 και όχι τον Απρίλιο.

Για μην υπάρχει ίχνος κορωνοϊού στις κοινωνίες η παραγωγή αποφάσισε να καθυστερήσει μερικούς μήνες ακόμα την πρεμιέρα της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες.

 

Μετά την Τρίτη χαλάει ο καιρός με κύριο χαρακτηριστικό και πάλι την πτώση της θερμοκρασίας.

Υπάρχει πρόβλεψη και για  χιονοπτώσεις την Τετάρτη που θα είναι όμως ασθενείς αν τελικά προκύψουν γιατί νομίζω  ότι η πρόβλεψη αυτή είναι κομματάκι υπερβολική.

Εδώ δεν μας χιόνισε κοτζάμ «Λέανδρος».

Αν δεν το έχετε καταλάβει όσο αφορά τον φετινό χειμώνα έχει μείνει ένας μήνας ,ο Φλεβάρης.

Αν περάσει και αυτός έκλασε η νύφη και σχόλασε ο γάμος ( χειμώνας).

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα , καλή εβδομάδα και καλή δύναμη !

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης