• 26 Απριλίου 2024,

Ανταποδοτικά τέλη 2021 όπως τα πρότεινε η αντιπολίτευση

 Ανταποδοτικά τέλη 2021 όπως τα πρότεινε η αντιπολίτευση

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας με έγκριση των ανταποδοτικών τελών του 2021 που πρότεινε με δική της εισήγηση η αντιπολίτευση!

Τα οποία ανταποδοτικά τέλη περιλαμβάνουν μεγαλύτερες εκπτώσεις από αυτές της πρότασης της διοίκησης. Την πρόταση παρουσίασε ο κ. Ξανθόπουλος αλλά ουσιαστικά είχε στήριξη από την παράταξη της κ. Τσανάκα.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης ειδικά η κ. Ιωσηφίδου αναφέρονταν στην ουσία της πρότασης σα να ήταν δική της!

Στην ψηφοφορία η πρόταση της αντιπολίτευσης έλαβε 15 ψήφους ενώ της διοίκησης 13. Υπέρ της πρότασης της αντιπολίτευσης ψήφισε και η παράταξη του κ. Παππά ενώ η παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου ψήφισε την πρόταση της διοίκησης!

Ο Γιάννης Προμούσας δήλωσε την παρουσία του. Οι παρατάξεις Βέρρου και Ποτόλια απέρριψαν και τις δύο προτάσεις.

Η σημερινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη ως προς το νόμιμο όσων υπολογίζει και περιλαμβάνει. Ο κ. Παππάς παρά το ότι ψήφισε την εισήγηση που εγκρίθηκε δήλωσε στη συνεδρίαση ότι δεν πιστεύει ότι η πρόταση θα εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη!

Αν δεν εγκριθεί, το θέμα θα επανέλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αν εγκριθεί τότε θα πρέπει να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ο προϋπολογισμός του Δήμου Καβάλας για το 2021.

Διαβάστε επίσης