• 20 Απριλίου 2024,

‘Αντε και απο σήμερα δροσίζει …

 ‘Αντε και απο σήμερα δροσίζει …

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ για τα επόμενα 24ωρα απο σήμερα Τετάρτη και μετά υποχωρεί η θερμοκρασία αλλά οχι τίποτα το ιδιαίτερο.

Απο τους 30 βαθμούς θα πέσουμε στου 27- 28 και θα ζήσουμε υπο συνθήκες που είναι πιο κοντά στο Φθινόπωρο.

Πάντως ο περισσότερος κόσμος φαίνεται οτι απολαμβάνει αυτό το μικρό καλοκαιράκι μέσα στον Σεπτέμβρη και συνεχίζει τα μπάνια του σε μια θάλασσα που είναι στην κυριολεξία να την πιείς στο ποτήρι.

Αφήστε που φαίνεται οτι έχουμε απαλλαγεί οριστικά και απο τις ενοχλητικές μέδουσες που όλο το καλοκαίρι κάνανε τα … μπάνια μας δύσκολα!

Εγώ λέω να κάνουμε υπομονή απο την μιά και να εκμεταλευτούμε απο την άλλη αυτή την παράταση του καλοκαιριού με πολλές βουτιές σε μια θάλασσα που είναι σκέτη απόλαυση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τρέχει η κυβέρνηση του Τσίπρα να κλείσει και την 3η αξιολόγηση αφού μέχρι το τέλος του προγράμματος είναι 5 συνολικά οι αξιολογήσεις που θα πρέπει να κλείσουν.

Η 3η φαίνεται να είναι και η πιο δύσκολη γιατί ασχολείται με τον δημόσιο τομέα όπου προβλέπονται νέες μειώσεις μισθών και απολύσεις.

Οι δύο πρώτες τακτοποιήσανε τον ιδιωτικό και τώρα φαίνεται οτι ήρθε η σειρά του δημόσιου.

Για τον λόγο αυτό η 3η αξιολόγηση δεν θα είναι και τόσο εύκολη διότι είναι γνωστό τι σημαίνει στην Ελλάδα  δημόσιος τομέας.

Όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών θέλουν να τα έχουν καλά με τον δημόσιο τομέα γιατί οι δημόσιοι υπάληλλοι στην Ελλάδα ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις.

Τέλος η κυβέρνηση έχει σαν στόχο να καλύψει τα 95 προαπαιτούμενα που απαιτούνται προκειμένου να πάει στο Eurogroup της 6 Νοεμβρίου για συμφωνία και κλείσιμο της αξιολόγησης.

Εδώ ταιριάζει το γνωστό :

Πως , πως , πως …

Κατάστημα εστίασης στο κέντρο της πόλης ετοιμάζεται να αναστείλει την λειτουργία του λόγω εσωτερικών προβλημάτων που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει και έτσι το λουκέτο έρχεται !

Το σημείο όπου βρίσκεται σήμερα η επιχείρηση εστίασης είναι πάρα πολύ καλό και ήδη περιμένει ο επόμενος.

Μετά τον κυκλώνα ΙΡΜΑ η Καραϊβική ταλαιπωρείται απο τον κυκλώνα ΜΑΡΙΑ που έρχεται να αποτελειώσει τα ελάχιστα που άφησε όρθια πίσω του ο ΙΡΜΑ.

Είμαστε τελικά πολύ τυχεροί που δεν είχαμε ένα τέτοιο φαινόμενο την εποχή που γυριζόταν το SURVIVOR.

Ένα τέτοιο φαινόμενο στην διάρκεια παραμονής των παιχτών σε μια απο τις πολλές παραλία του Αγίου Δομίνκου ίσως να έβαζε και ένα πρόωρο τέλος στο παιχνίδι.

Για τον λόγο αυτό και το SURVIVOR το καναλιού Ε γυρίζεται στην Ελλάδα αλλά δεν ξέρω απο το Οκτώβρη και Νοέμβρη που θα σφίξει ο καιρός πως θα την βγάζουν οι παίχτες στην παραλία.

Λέτε να τους πάνε στις καλύβες τους καμμιά ξυλόσομπα ;

Εκτός και αν το παιχνίδι είναι fast track και τελειώσει πριν πιάσουν τα κρύα.

Μα δεν καταλαβαίνουν όλοι αυτοί που γράφουν υπέρ του Πατέρα Παύλου Κίτσου με τόση μανία  ότι του κάνουν κακό και τον απομακρύνουν απο την θέση του Μητροπολίτη στην Μητρόπολη Φιλίππων  Νέαπόλεως και Θάσου ;

Ας ρίξει λίγο τους τόνους το περιβάλλον του και ας δώσει περισσότερο χώρο σε αυτούς που τελίκά αποφασίζουν για τον διάδοχο του Μακαριστού Προκοπίου.

Λένε οι κακές οι γλώσσες ότι είναι πολλά τα λεφτά και για τον λόγο αυτό υπάρχει τόσο μεγάλη πρεμούρα για την θέση.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά να περνάτε καλύτερα και να έχετε το νού σας γιατί ο καιρός θα αρχίσει σταδιακά να αλλάζει.

Δεν θα την βγάλουμε όλο τον Σεπτέμβρη με 30άρια.

Το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει και θα γίνει πιο Φθινοπωρινό τα επόμενα 24ωρα.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι , ύποπτοι και ύπουλοι.

Οι περισσότερες καλοκαιρινές επιχειρήσεις και κυρίως τα μπίτς μπάρ έχουν πραγματοποιήσει και τα αποχαιρετιστήρια πάρτι τους και είναι έτοιμές να ανανεώσουν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης