Άντε παλικάρια να διώξουμε την εθνική κατάθλιψη

 Άντε παλικάρια να διώξουμε την εθνική κατάθλιψη

Πέρα απο την οικονομική σημασία του κλεισίματος της δεύτερης αξιολόγησης για την χώρα μας υπάρχει και το ψυχολογικό αφού οι έλληνες έχουν την ανάγκη μετά απο αρκετά χρόνια βυθισμένοι στο σκοτάδι να διώξουν την εθνική κατάθλιψη την λύπη και την εθνική μιζέρια που παρουσιάζουν τάσεις μονιμότητας στην καθημερινότητα μας.

Πρέπει επιτέλους να γυρίσουμε σελίδα και να ζήσουμε επιτέλους την πρώτη μέρα της άνοιξης αφού τα χρόνια της στέρησης είναι πολλά.

Δεν είναι τυχαίο οτι η φαρμακευτική εταιρία που εισάγει στην Ελλάδα το γνωστό χάπι ΖΑΝΑΞ έχει κάνει ρεκόρ πωλήσεων λόγω της ψυχολογικής κατάστασης των ελλήνων που θέλουν το χάπι τους για να τους πάρει ο ύπνος.

Αυτό είναι μια απο τις πιο σοβρές συνέπειες της κρίσης γιατί γράφει στον σκληρό δίσκο των ελλήνων που μετά το πέρας αυτής της δύσκολης περιόδου θα πρέπει να παλέψουν αρκετά για να σβήσουν αυτά τα δεδομένα και να επιστρέψουν στην προ κρίσης ψυχολογία.

Η κρίση έχει αλλάξει τα συναισθήματα μας  ,την συμπεριφορά μας και τον χαρακτήρα μας.

Υπάρχει πλέον η ανάγκη για τον λαό αυτό της ψυχικής ανάτασης και της ψυχικής αναζωογόνησης.

Καταλαβαίνετε την σημασία που έχει το κλείσιμο και της δεύτερης αυτής περιβόητης αξιολόγησης που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά σε όλα αυτά που έχει ανάγκη η ψυχή του έλληνα.

Θα πρέπει όλοι να βιαστούμε για να αναστείλουμε την διάθεση παγίωσης αυτής της κατάστασης που θα οδηγήσει σε καταστάσεις μη αναστρέψιμες.

Άλλωστε είναι γνωστό και το έχουν παραδεχτεί όλοι οτι δεν υπάρχει άλλη χώρα που στο παρελθόν να έχει ταλαιπωρηθεί τόσο σκληρά απο τόσα πολλά χρόνια κρίσης.

Για να πάνε όλα καλά θα πρέπει χθες να πετύχουμε την πολυπόθητη πολιτική συμφωνία που θα ανάψει το πράσινο φως της επιστροφής των  θεσμών στην Αθήνα ώστε την ερχόμενη εβδομάδα να πέσουν οι υπογραφές.

Εν τω μεταξύ εντύπωση προκαλούν για άλλη μια φορά οι δηλώσεις του Σόϊμπλε που βγήκε και δήλωσε οτι ποτέ δεν έχει απειλήσει την χώρα μας με GREXIT ενώ έσπευσε να επισημάνει οτι η Ελλάδα είναι στον σωστό δρόμο.

Ποιός ο Σόϊμπλε που όποτε μιλάει για την Ελλάδα στάζει φαρμάκι.

Και όμως ακόμα και αυτός ο άνθρωπος με την πρόσφατη δήλωση του έδειξε οτι έχει πέσει σήμα να προχωρήσουμε και να τελειώνουμε με την δεύτερη αξιολόγηση.

Ίσως η Μέρκελ όντως να τον μάζεψε τον Σόϊμπλε όπως πολύ ευγενικά της είχε ζητήσει ο Τσίπρας πριν απο μερικές ημέρες.

Η ημερομηνία που ακούγεται ως η πιο πιθανή για την τελική συμφωνία είναι η 20η Μαρτίου μια μέρα πρίν την πρώτη ημερολογιακή μέρα της άνοιξης.

Λέτε να είναι τυχαίο ;

Μακάρι γιατί αν φύγει και ο Μάρτης θα αρχίσουν να σφίγγουν οι κώλοι.

Οι καλύτερες ειδήσεις για άλλη μια φορά έρχονται απο το δελτίο καιρού αφού σύμφωνα με την ΕΜΥ προς το τέλος της εβδομάδας η θερμοκρασία θα φτάσει ακόμα και τους 15 βαθμούς κελσίου.

Μιλάμε για καιρικές συνθήκες άκρως ανοιξιάτικες.

Οσοι πιστεύανε οτι η Μελάνια Τράμπ θα κάτσει πίσω στην σκιά κάνουν λάθος.

Απο την προεκλογική (;) επίσκεψη του προέδρου Ντόναλτ Τράμπ στην Φλόριντα ξεκίνησε το μπουκάρισμα της Μελάνιας που θα είναι η πρώτη γυναίκα  των ΗΠΑ που θα αφήσει εποχή στον Λευκό Οίκο ως πρώτη κυρία.

Το απόλυτο θυληκό και η γυναίκα που στο πέρασμα της τα σαρώνέι όλα.

Είναι η γυναίκα ΛΙΟΝΤΑΡΙ όπως λέει και ο φίλος μου ο Νίκος.

Υπήρχε περίπτωση αν ο Τράμπ δεν είχε τα λεφτά που έχει να μπορούσε να έχει δίπλα του μια γυναίκα όπως η Μελάνια ;

Μελανούρι η Μελάνια.

Να έχετε το νού σας και τα μάτια σας 14 τώρα που αλλάζει ο καιρός και θα πλησιάζουμε στην άνοιξη.

Προσοχή να μην πάρει ο κώλος μας αέρα και μας κάνει κανά γύρισμα ο καιρός και ψαχνόμαστε.

Ταπεινά και σεμνά να πατήσουμε τον Μάρτη αγαπητοί μου αναγνώστες και μετά βλέπουμε.

Αέρα θα παίρνει ο κώλος μας σταδιακά, ανά 15θήμερο.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε ΟΚ και να μην παραπονιέστε.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει ακόμα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης