• 20 Απριλίου 2024,

Άντεξε από το 65` και ετά με δέκα παίκτες ο Αετός και πήρε το 0-0 από τον Αρη Αβάτου

 Άντεξε από το 65` και ετά με δέκα παίκτες ο Αετός και πήρε το 0-0 από τον Αρη Αβάτου

 Πηγή: sportsaddict

Χωρίς νικητής ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Άρη Αβάτου με τον Αετό Ορφανού που διεξήχθη στο γήπεδο του ΑΟΞ και με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά μέτρια με λίγες καλές στιγμές, με παίκτες και κόσμο να δείχνουν επηρεασμένοι και απο το αρκετά τσουχτερό κρύο. Οι γηπεδούχοι είχαν πάντως την φάση του αγώνα με το δοκάρι του Πάρη Κοτόπουλο ενώ για 25′ λεπτά έπαιζαν και με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Καραγιαννίδη.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι δεν είχε κάτι ιδιαίτερο με μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και ημιτελείς επιθετικές προσπάθειες. Η ποιο σημαντική φάση σημειώθηκε στο 37′ με το δυνατό  σουτ του Πάρη Κοτόπουλο να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων

Στην επανάληψη η ομάδα του Αετού μπήκε αρκετά δυνατά και μέσα σε τρία λεπτά(58′-60′) απείλησε δύο φορές αρχικά με φάουλ του Καραγιαννίδη που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Αμουτζάκης και στην συνέχεια της φάσης το δυνατό σουτ του Δουμάνη πέρασε δίπλα απο το δοκάρι του ξανθιώτη κίπερ.  Με τους ξανθιώτες να χάνουν στο 56′ με τράβηγμα τον Πάρη Κοτόπουλο Στο 65′ ο αρχηγός του Αετού, Κώστας Καραγιαννίδης έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Ψεμματάς  με τον Δραμινό ρέφερι να τον αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μετά την αποβολή ο Άρης Αβάτου πήρε μέτρα στο γήπεδο απείλησε με σουτ του Κρασώνη στο 73′ αλλά και κεφαλιές των Δόντσου και Γκέκα σε 78′ και 86′ χωρίς όμως να δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα στον  Κυφωνίδη.

Με αυτό το αποτέλεσμα έμεινε αναλλοίωτη η βαθμολογία στον πρώτο όμιλο, με τον Αετό να παραμένει τρίτος με 21 βαθμούς ενώ ο Άρης Αβάτου διατηρείται στην τέταρτη θέση με 18. Την επόμενη αγωνιστική και τελευταία για το 2018 η ομάδα της Ξάνθης ταξιδεύει στο Κιλκίς για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αλέξανδρο ενώ ο Αετός παίζει στις Σέρρες με Πανσερραϊκό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Πουλικίδης της ΕΠΣ Δράμας με βοηθούς τους Μάριο Γκιόση και Ευθύμη Δημητριάδη της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Γ. Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Μίλλερ, Κοτόπουλος(56′ λ.τρ. Γκέκας), Δόντσος, Ζωσιμίδης(88′ Ζήνωνος), Κρασώνης, Σαρηγιαννίδης(73′ Σιχλοιμίρης)

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ(Δ. Σίτσας): Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Κάμπατζης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης Ν., Καραγιαννίδης, Ελέζι, Δαγκούλης(58′ Σαββατιανός), Παυλίδης Γ.(92′ Προβατίδης), Δουμάνης, Κωνσταντίνου(71′ Μήττας)

 

Διαβάστε επίσης