• 19 Μαΐου 2024,

Αντιγκράφιτι στο κτήριο του Ταχυδρομείου

 Αντιγκράφιτι στο κτήριο του Ταχυδρομείου

Ποσό περίπου 2000 ευρώ θα διαθέσουν τα ελληνικά ταχυδρομεία προκειμένου να βάψουν εξωτερικά και να εφαρμόσουν εξωτερικά τεχνολογία αντιγκράφιτι, στο κτήριο του Ταχυδρομείου στο κέντρο της πόλης. Πρόκειται για μία διαδικασία που αποφασίστηκε στη Θεσσαλονίκη, από την περιφερειακή διεύθυνση Ελληνικών Ταχυδρομείων Μακεδονίας Θράκης.

Το έργο θα εκτελέσει τοπική εταιρία, η οποία μέσα στον επόμενο μήνα, θα πρέπει να βάψει εξωτερικά το κτήριο και στη συνέχεια να εφαρμόσει αυτή την τεχνολογία που θα εμποδίζει την αναγραφή συνθημάτων.

Οι τοίχοι του Ταχυδρομικού καταστήματος έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, ειδικά από την πλευρά της οδού Ερυθρού Σταυρού. Απέναντι από την Λέσχη Αξιωματικών. Σ΄ αυτό το σημείο του κτηρίου, εξωτερικά πάντα, γράφονται συνέχεια συνθήματα, πολιτικού και ποδοσφαιρικού περιεχομένου. Τώρα τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την εφαρμογή τεχνολογία αντιγκράφιτι, να βάψουνε μια και καλή το κτήριό τους, με τέτοιο τρόπο που δεν θα είναι εύκολη η αναγραφή συνθημάτων.

 

 

Διαβάστε επίσης