• 24 Απριλίου 2024,

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Ελευθερούπολη και γεύμα στο «Πευκόραμα» 

 Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Ελευθερούπολη και γεύμα στο «Πευκόραμα» 

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποτελούμενη από το Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, το Μάλαμα Τεβεκέλη (θυμήθηκε το περιβόητο παιχνίδι ΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 όπου τότε ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης) και το Βασίλη Χατζηαποστόλου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ελευθερούπολη και γευμάτισε στο «Πευκόραμα» με τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον υποψήφιο πρόεδρο στις επόμενες εκλογές Γιώργο Πριονίδη.

Η παρέα όμως ήταν πολύ μεγάλη.

Ο Χρήστος Τερζανίδης και ο Νίκος Καραγεωργίου (είχε πάρει μεταγραφή από τον ΑΟΚ στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 1986 ενώ είχε διατελέσει και  προπονητής στον ΠΑΟΚ το 2005) που φόρεσαν τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά σε διαφορετικές εποχές, τίμησαν με την παρουσία τους το τραπέζι και μάλιστα ο Χρήστος Τερζανίδης θυμήθηκε στιγμές της δεκαετίας του `70  στον ΠΑΟΚ αλλά και το πώς είχε γίνει η μεταγραφή του από τον Ορφέα στην μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, τότε που ο Άρης είχε δεδομένη την απόκτηση του αλλά όλα είχαν αλλάξει μέσα σε ένα βράδυ.

Επίσης ο Τερζανίδης στην ωραία του αναδρομή στα σπουδαία χρόνια για το Ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε αναφορά και για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, συμπαίκτης τότε του Μίμη Δομάζου αλλά και του Αντώνη Αντωνιάδη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Παγγαίου  Χρήστος Μποσμπότης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου  Κώστας Γάκης και από τον Ορφέα ο πρόεδρος της ομάδας Χρυσόστομος Μανωλαράς και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του συλλόγου Θεόδωρος Καϊπης.

Σημειώνουμε ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισκέπτονται το νομό μας. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη στη Χρυσούπολη για τη μεταγραφές δυο νεαρών ποδοσφαιριστών του Νέστου (Βρύζας, Αιβάζογλου) στο δικέφαλο του Βορρά.

Η επίσκεψη στην Ελευθερούπολη ολοκληρώθηκε τις πρώτες απογευματινές ώρες της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης